Ugen der gik | No. 18

…. mandag startede ud med en helt standard mandag på job. En masse fakturaer, der skulle sendes ud, og et system jeg er i gang med at opdaterer holdt mig faktisk beskæftiget meget af ugen.

…. jeg fik drukket afskedskaffe med en god veninde, der udforsker verden og tager noget tid til Hamborg. Hold kæft det bliver svært at undvære hende her i Odense, men samtidig er jeg også så glad og spændt på hendes vegne.

….. jeg sendte samtidig tanker til en anden veninde, der har valgt at stikke den anden retning rent geografisk, og nu er flyttet til Aarhus. Arhmen altså herre jemini, hvor folk flytter fra Odense for tiden. Det er jo helt forkert mennesker!

…. jeg har fået en Skipper’ Pibe julekalender af Casper! Nøjs min lykke var stor, da jeg kom hjem, og den stod på mit skrivebord. Ham har jeg sgu altså været heldig med. Jeg har heller ikke hele efteråret (og hele julen sidste år) sukket efter kalenderen hver gang vi gik forbi den i forretningerne. Haha #takeahint

…. jeg fik pyntet op til jul, sådan rigtig med kravlenisser, masser julelysestager, en lille julebuk i entréen og selvfølgelig fire lys til advent og et kalenderlys.

1

…. på bloggens Facebookside delte jeg denne opskrift på alkoholfri gløgg. Det er jo ikke alle, der kan eller vil drikke procenter, så alternativer findes altså også.

…. samtidig konstaterede jeg, at fordi lysstøbeingeniøren har udformet lyset som en kegle, så tager det lige nu kun en time (højest) før datoen er brændt ned, og det faktisk er kritisk på vej til næste dato. Det dur slet ikke for mig! Nu glæder jeg mig til d. 10, hvor lyset bliver nogenlunde tykt til at kunne holde nogle timer.

….. jeg har, selvfølgelig, også trænet. Og jeg har været stærk! Det er den fedeste følelse, at kunne bruge min krop aktivt og føle mig stærk!

…. jeg satte en lækker konkurrence i gang her på bloggen – tjek den ud lige her.

…. OG så fik jeg nogle virkelig lækre pakker, som I også skal glæde jer til! Hold øje med bloggen i denne uge også 😉

2

….. jeg delte min gruppe fra Facebook, ‘Fynske Bloggere‘, herinde. Tjek det ud, hvis du interesserer dig for blogland her på Fyn.

….. jeg holdte fri fredag, hvor jeg fik klaret en masse praktiske ting herhjemme. I ved alt der kan halte, hvis ugen lige pludselig blev travl. Tøjvask, opvask og oprydning. Det kommer jo snigende i bunker!

…. Casper og jeg tog hundene med til Langesø fredag eftermiddag, hvor solen stadig stod højt, og luften var sprød og frisk. Hundene nød virkelig at komme ud og snuse på stierne, og vi nød en rolig eftermiddag hånd i hånd. Kæresteklamme I know.

…. lørdag gik formiddagen med træning, endnu en gåtur og en koncertaften for mit vedkommende.

…. vi kørte til Stige Ø, igen med hundene, og kørte helt ned til Sorte Husene og gik helt ude på spidsen af Stige Ø. Der er SÅ smukt. Om sommeren går der ‘vilde’ heste derude. Jeg ved ikke, hvor vilde de er, men de går der i en stor flok og hygger i sig i hvert fald.

…. min koncertvagt var en lidt travl en af slagsen. Der var mange gæster, og når der er det, har jeg som regel lidt mere at holde overblik over. En god aften for mit vedkommende er faktisk en aften, hvor jeg ikke laver så meget. Det betyder nemlig, at alt kører efter planen.

….. Casper om til gengæld forbi Kansas City og hørte noget af musikken.

…. der forresten var tre metalbands. De var skideseje allesammen, og jeg endte med at købe en bandtee fra det ene band. Den er fandme vild og rå, og helt sikkert alt for meget, og jeg elsker den!

…. mange mennesker til koncerter betyder som regel en lidt senere aften for mig. Heldigvis hentede Casper mig, og vi faldt i søvn  ved 3tiden og sov helt indtil kl. 11 søndag formiddag.

…. søndag brugte jeg derfor på at slaske lidt rundt, og til sidst hive Casper med til julemarked i byen.

…. her smagte vi på den mest ildelugtende ost ved ostemandens vogn. Puha! Men det havde et formål! Som jeg selvfølgelig ikke helt rigtigt jeg dele mere om lige nu. “typiskblogger!

…. og så har jeg hørt forfærdelig meget julemusik! Sådan helt sindsygt meget, og mest Michael Bublé.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *