Velkommen til!

Jeg hedder Jeanette Hardis og er ophavsdamen til mit site ‘Let’s Blog Some Shit’.

Jeg elsker at skabe. Til daglig er jeg kommunikations- og souschef på spillestedet Kansas City i Odense. I fritiden blogger jeg om alt mellem himmel og jord.

Bloggen er mit personlige, kreative outlet.

Jeg er tilflytter fra Sjælland til Odense, og jeg elsker byen på nu 7. år! Jeg prøver for så vidt muligt at have fingeren på pulsen især, hvad angår Odenses kulturliv. For jeg elsker at bruge byen og jeg elsker den friske duft af liv om morgenen, når jeg cykler på arbejde.

Jeg er plaskhamrende forelsket i Odense, hvorfor jeg bruger meget tid på at udforske byen og alle de skønne ting vi kan opleve her.

Derfor vil du også kunne finde anbefalinger til og tanker omkring Odense på bloggen. Find alle anbefalinger vedrørende Odense lige her i kategorien ‘Odenseguide‘. Har du nogle butikker, restauranter, arrangementer eller steder du mener en “nyodenseaner” skal opleve, må du endelig skrive det! Måske det bliver til et indlæg til andres glæde.

Jeg er uddannet designleder, så jeg er også ret glad for ikke kun at lytte til musik, men også kigge på smukke ting.

Derudover er jeg co-founder af det faglige netværk Fynske Influencers, der samler alle bloggere, instagrammere, youtubere og deslige på hele Fyn! Dette projekt arbejder jeg på sammen med min altid skønne, dygtige og talentfulde partner in crime Rebecca Brincker.

På Let’s Blog Some Shit får du et indblik i mit liv som ung kvinde sidst i 20’erne. Jeg deler ærligt mine tanker om alt; lige fra de pæne ting vi omgiver os med til dagligt – til de tanker, der florerer når man står på tærsklen til voksenlivet; job, uddannelse, kæreste (N) hunde (to sheltier, Temptation & Mercedes), glimmer eller palietter (begge), træning, sundhed, om at flytte til en anden ø end min familie, om at savne og masser drinks og glimmer til at fejre hverdagens små glimt.

Jeg har aldrig været en person, der har taget mig selv alt for selvhøjtideligt. Jeg dyrker selvironi, hvorfor titlen på bloggen skulle formidle dette. Jeg ser ingen grund til at møde verden med andet end et smil og positivitet.

Jeg håber, du vil følge med her på siden, og måske give dit besyv med.

// Jeanette

Mange spørger ind til min header. Den er tegnet af kunstneren Kathrine Iversen, under navnet Minimalistic Mess. I kan finde mere info om hende og købe hendes værker lige her.
Den forestiller en fiktiv skyline af Odense – og selvfølgelig mig!