KONTAKT & SAMARBEJDE

Mail: jeanette@letsblogsomeshit.dk

Instagram: @jeanettehardis #letsblogsomeshit

Følg også med på: Bloglovin

For pakkepost og telefonkontakt ret henvendelse til mail 

Har du nogle spørgsmål, kommentarer eller ønsker du at lave et samarbejde med mig igennem bloggen er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg arbejder også freelance med bl.a. tekstforfatning, og jeg er iværksætter til flere bloggerevents med stor succes i Odense. Læs mere om dem her.

Jeg er co-founder af Fynske Influencers  – et netværk for alle influencers på hele Fyn. Er du virksomhed og vil have besøg af os? Så skriv til fynskeinfluencers@gmail.com

Hvis du mangler ideer eller assistance til kommunikationsopgaver eller events, skal du også være velkommen til at kontakte mig.

VIL DU LAVE ET SAMARBEJDE MED MIG?

Jeg leder efter relevante og værdifulde samarbejde til min blog. Har du derfor et brand, du mener vil være i min og mine læseres interesse skal du være mere end velkommen til at henvend dig.

jeanette@letsblogsomeshit.dk

Jeg har lavet forskellige slags samarbejder – både længere og kortsigtede strategiske kampagner. Jeg er selv mest glad for længerevarende samarbejder, hvor både brandet og jeg kan lære hinanden godt at kende, og derved opbygge en værdifuld relation. Jeg er åben for forskellige måde at samarbejde på, så kontakt mig endelig.

Hertil kan bl.a. nævnes mit samarbejde med klinikken Beautified, der ligger i Odense. Vi har gennem længere tid opbygget en værdifuld relation, som både jeg, Beautified og mine læsere drager nytte af.

Vil du sende PR-pakker skal du også være velkommen til dette. Henvend dig pr. mail for min adresse.

Af samarbejder kan jeg nævne:

Kampagne med tatovør The Phoenix Ink
Kampagne for Fynbus
Brew Company
Visit Aarhus Kampagne  
Beautified 
BeWooden
Lyngaa Frisør
Tinderbox Festival

Jeg vil rigtig gerne hjælpe alle studerende med større opgaver omkring influencerbranchen, men jeg må desværre se mig slået af manglende tid til at hjælpe.