OOTD: PANCAKE HAPPY

IMG_6599 IMG_6601Halløj derude.
Er der nogen, der ligesom jeg har siddet klistret til skærmen den sidste time for at se på lækre kager? Uhh jeg ærgrer mig altså på Mickis vegne! I mine øjne var han altså den rigtig vinder; både ud fra hans kager, men også ud fra hans personlighed. Han er da om nogen en herlig bager. Inden den store finale havde jeg “bagt” proteinpandekager til os herhjemme som vi kunne mæske os i, imens vi så på lækre kager. Der er altså ikke noget som pandekager.

Pandekager minder mig altid om min far (han lever stadig den kære mand!). Da var jeg barn husker jeg en periode, hvor min far stod for aftensmaden, da min mor ikke var hjemme på det tidspunkt af dagen. I og med, at min mor var den der normalt tog sig af den slags ting, (hvilket hun forøvrigt stadig gør – heldige asen til min far!), så skulle min far tage over og sørge for, at både jeg og min lillesøster blev fodret af om aftenen. Dyrene går ikke i seng uden mad. Jeg husker tydeligt, at vi en (sikkert flere) af disse aftener fik pandekager. For selvom min far ikke begik sig meget i køkkenet, så kunne manden lave pandekager. Helt perfekte tynde og varme pandekager med marmelade og sukker. Det er så dejligt at have den slags minder fra ens barndom, man som semivoksen kan tænke tilbage på med glæde. Især når det involverer søde sager hah!

I dag har jeg siddet ved skærmen mestedelen af tiden. Det speciale tager alt vores tid. Så en gåtur i Skibhuskvarteret, (som du kan læse mine holdningsændringer omkring lige her), i den friske efterårsluft var lige, hvad jeg trængte til her til eftermiddag. Både Casper og jeg sidder i øjeblikket foran hver vores skærm hele dagen. Han arbejder på en eksamen, og det er bare så hyggeligt, at stå op sammen og drikke morgenkaffen og sætte os i gang med hver vores opgave; sammen.

IMG_6604
 ^^Top og nederdel H&M // Jakke Y.A.S. // Sko Bianco^^ IMG_6655Jeg vil lukke ned for skærmen nu. De firkantede øjne nærmer sig vist snart deres endelig form. Desuden skal jeg op til en tidlig (!) morgentræning inden den igen står på specialeskrivning. Den kommer dog ikke til at stå på skrivning hele dagen. Jeg er nemlig arrangør og medvært sammen med kaffebaren Kafferisteriet til et forhåbentlig hyggeligt bloggerevent her i Odense i morgen. Det glæder jeg mig rigtig meget til – især fordi det også vil komme nogle af jer til gode i form af en lille konkurrence – så stay tuned!


Følg med på snapchat @jhardis // Følg med på Instagram @jeanettehardis

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *