OOTD: BLOGGERTUR PÅ HAVNEN OG NOGET MERE OM HÅR

DSC_0008

GOD FREDAG!

Så blev det fredag igen. Nu jeg spiller på dagpengeholdet kan det nogle gange være lidt op og ned mht. ugedagene, og hvornår det nu lige er de ligger hah!

Men jeg forsøger ihærdigt på at behandle min uge som stod jeg op og skulle arbejde mandag-fredag. Skrive ansøgninger og ordne CV til hverdag, og holde fri i weekenden med god samvittighed. Nu jeg ved, hvordan det er at skulle arbejde i weekenderne, sætter jeg virkelig pris på at kunne sige “god weekend!” om fredagen til alle og enhver, og få et “i lige måde” tilbage. Det er skønt.

DSC_0079

I onsdags havde jeg en aftale med denne dejlige dame. Vi bor begge i Skibhuskvarteret, og så vores snit til at gå en tur og tage billeder. En fellowblogger ved alt om det nødvendige lys, vinkler og lokationer 😉 Og så er det bare hyggeligt at udvide mit netværk i Odense med søde mennesker, der har samme interesse som jeg selv. Det er virkelig noget bloggen har medført – søde mennesker! For selvom, der sikkert er MANGE fordomme om bloggere, så kan jeg afsløre noget; de er faktisk ret søde.

Nu kan jeg selvfølgelig ikke tale på vegne af ALLE bloggere i hele verden, men i hvert fald dem jeg har mødt. Og jeg synes egentlig også, at jeg er ganske rar nu vi er inde på søde bloggere 😉 #ananasiegenjuice

DSC_0040

Og nu vi snakker (eller, jeg skriver jo egentlig bare helt alene her ved kontoret uden nogen samtalepartner, men you get det drift) om bloggere og blogging så sker der en masse gode ting i øjeblikket med og pga. bloggen. Jeg glæder mig sådan til at kunne dele det med jer derude, for nogle af tingene kommer også jer til gode. Selvfølgelig! I er jo grunden til, at alle disse ting sker. Fordi I læser med. Så pisse mange tak for det! I er så seje, at I følger med herinde. Har I forresten nogle ønsker til indlæg? Så bare smid dem som en kommentar herunder, og jeg skal se, om jeg ikke kan gøre noget ved det.

Har I forresten set disse sko jeg har fået ind ad døren i dag? Hold nu kæft de er perfekte! Girly, glimmer og med en perfekt højde hæl. Dem glæder jeg mig til at få i brug, så snart vejret er til det. De skal klart med på krydstogt (læs om vores påskeferiedestination her), hvor der én aften er galla. Spørg lige om jeg glæder mig!

Sidder I forresten også i kø til SKAT lige nu? De har åbnet for dørene ind til showet, så at sige, men der er grum ventetid på at blive tjekket ind. Det blev jeg lidt overrasket over. Fredag aften. Weekend. Talentshow i tv og snolder på bordet – i hvert fald herhjemme (se selv på snappen @jhardis). Hvem tjekker SKAT nu? Mig og 24000 andre åbenbart! Christ man. Jeg tror, at jeg har lidt til gode. De skal gå til regninger. Suk. Velkommen til voksenlivet. Her, hvor vi prikker alle dine drømme til slatne balloner, forventer, at du bruger en alarm hver morgen og forresten også lige tager alle dine penge og flytter fra shoppebudgettet til ansvarsbudgettet. VELKOMMEN!

DSC_0068{ Kjole Monki // Sweater H&M // Jakke Barneys på Asos // Sko Deichmann }

DSC_0039

Jeg har dog lidt andre glæder denne fredag. Kan I huske dette indlæg angående min hårkrise? Som I også kan se på nogle af billederne i dette indlæg, (især på ovenstående), så er mit hår virkelig i forfald! Det er faktisk næsten pinligt. Jeg var til frisør midt i januar, men gik derfra med sådan en dårlig følelse i maven (læs om det her), for servicen og resultatet var, for at sige det pænt, virkelig skuffende! Jeg var helt ærlig grædefærdig tre dage efter.

Jeg hader at gå fra en frisør med en dårlig oplevelse og jeg gik faktisk næsten duknakket ud derfra. Har I nogensinde oplevet det?

Jeg ved godt, at det “bare” er hår. Men det bærer en stor del af ens identitet, og selvom det i realiteten og sat i perspektiv kan være fuldstændig ligegyldigt, så betyder mit hår meget for mig.

Som I kan se, så er mit hår meget gulligt lige nu, og “striberne” er VIRKELIG tydelige. Det var slet ikke mit ønske og bestemt heller ikke det jeg gav udtryk for overfor frisøren. Jeg mener; hvem går ind og siger “jo, bare stik mig 12 halvfede, ujævne striber, så det ligner noget fra 90’erne, og farv det samtidig lige, så det ligner, jeg har dyppet mit hoved i en spand brintoverilte tak!”. 

Gode råde er dyre, men I var virkelig gode til at komme med mange alligevel i dette indlæg, (og TAK for det forresten!), og I var mange, der anbefalede gode frisører i Odense. Det er vist lidt med frisører som det er med bland-selv-slik. Man har sine faste favoritter, gengangere, stykker, der altid lander i papirsposen (det er altså blasfemi at blande slik i en plastikpose, there I said it!), men nogle gange vover man sig ud på dybt vand og ofte på anbefaling fra andre, lander der ukendte stykker i posen.

Nogle gange ender det med at være en succes at “ryste posen”, mens det andre gange bekræfter én i, at man havde noget ret godt kørende med den blanding man normalt ender med.

Min “frisør-pose” er blevet rystet et par gange efter jeg er flyttet til Odense, og jeg har gjort det igen nu. På anbefaling fra én af jer. Derfor skal jeg i næste uge ind hos dem her, og jeg håber meget, at de er ligeså gode (og søde!), som jeg har fået at vide! Wish me luck!

Nu vil jeg smække skærmen i, og tage en hat på i morgen…

God weekend ikk!

17 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Håber virkelig på det bedste for dig med dit hår “eventyr”! Det er så vildt, hvor mange kvinder, der kan føle sig helt ødelagte, fordi frisøren ikke lytter ordentligt. Kan dog se på facebook, at frisørerne har været på kursus med yndlings-Hasse og Wella, så jeg er stensikker på, at du er i gode hænder 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er jeg virkelig glad for at læse Lisbeth! Har du erfaring med gode frisører i Odense?

   Og tak! Det betyder nemlig ret meget det der hår.

   Reply
   • Lisbeth
    Lisbeth says:

    Nej, der har jeg desværre ikke, da jeg aldrig selv tager normalt til frisøren. Men næste gang jeg sidder hårmodel for Wella her i Odense vil jeg lige lure, hvilke saloner der er. Jeg er naturligvis mega forudindtaget, men Wellas produkter og frisører er bare vidunderlige 🙂

    Reply
    • Jeanette
     Jeanette says:

     Ahh du sidder meget hårmodel så?

     Gør lige det! Jeg skal afsted i morgen, og jeg glææææder mig! Vil lige skrive mig Wellas produkter bag øret 😉

     Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Uh hvad er det – nr. 2 outfit med sneakers? De vokser helt vildt på mig og jeg tror, at jeg bliver nødt til at eje et par lyse her i løbet af foråret ? Faktisk har jeg lige opdaget, at de sko jeg har fra Vagabond også fås i blandt andet hvid og koral her. Pænt fristende! Jeg har lige to outfits mere fra ferien på Madeira, men jeg vil lige vise jer et nyere et fra sidste uge istedet (så kommer de andre snart). Jeg har før nævnt Odensebloggers for jer og at en af grundene til, at jeg har startet projektet, er blandt andet for at få skabt noget netværk blandt bloggerne her i byen. Vi er en del flere end man skulle tro og også rigtig mange virkeligt dygtige. Jeg er begyndt at mødes med nogle af dem, for at tage outfitbilleder – så I slipper for ikke kun at se på min vej, som kulisse ? I sidste uge mødtes jeg med sødeste Jeanette (kig forbi hendes blog – hun er altså god!), hvor vi gik ned til havnen her i Odense og skød lidt billeder. Vi bor begge i Skibhuskvarteret, så vi kunne nemt gå derned sammen. I kan se de billeder jeg tog af hende her. […]

 2. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 3. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 4. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 5. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 6. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 7. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 8. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT […]

 9. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT […]

 10. […] ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM// SNAPCHAT […]

 11. […] Uh hvad er det – nr. 2 outfit med sneakers? De vokser helt vildt på mig og jeg tror, at jeg bliver nødt til at eje et par lyse her i løbet af foråret ? Faktisk har jeg lige opdaget, at de sko jeg har fra Vagabond også fås i blandt andet hvid og koral her. Pænt fristende! Jeg har lige to outfits mere fra ferien på Madeira, men jeg vil lige vise jer et nyere et fra sidste uge istedet (så kommer de andre snart). Jeg har før nævnt Odensebloggers for jer og at en af grundene til, at jeg har startet projektet, er blandt andet for at få skabt noget netværk blandt bloggerne her i byen. Vi er en del flere end man skulle tro og også rigtig mange virkeligt dygtige. Jeg er begyndt at mødes med nogle af dem, for at tage outfitbilleder – så I slipper for ikke kun at se på min vej, som kulisse ? I sidste uge mødtes jeg med sødeste Jeanette (kig forbi hendes blog – hun er altså god!), hvor vi gik ned til havnen her i Odense og skød lidt billeder. Vi bor begge i Skibhuskvarteret, så vi kunne nemt gå derned sammen. I kan se de billeder jeg tog af hende her. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *