THURSDAY PICK-ME-UP: TRADITIONEL JUICE & VODKA

Thursday pick me up anden udgave standard tekstTorsdag betyder vanen tro en drink herinde på bloggen. I dag skal vi have en helt traditionel og klassisk drink; en juice & vodka. Det er en drink jeg er “vokset” op med. Uden at det skal lyde som om jeg eller mine forældre er alkoholikere hah!

THURSDAY PMU VODKA OG JUICE

Men igennem mine teenage- og voksne år har denne simple drink været en fast bestandel af drinkudvalget. Den er nem at lave, og den smager godt!

I denne udgave har jeg valgt virkelig at kræse om råvarerne. For det er nemlig råvarerne man kan vinde meget på ved denne drink. En rigtig god juice og alkohol af god kvalitet gør altså verden til forskel på denne drink.

IMG_8361IMG_8363

IMG_8362

Derfor har jeg haft min juicer fremme og selv presset appelsinerne og en enkelt grape. En frisk juice slår altså klart en juice fra karton eller flaske. Uanset hvor god en sådan juice end kan være. Og det er netop kvaliteten af råvarerne man skal fokusere på, når man kun anvender to ingredienser. Så dur det ikke at gå på kompromis. Det gælder også for den vodka du vælger. Det skal være én, der ikke giver associationer til sprinklervæske ik’?

IMG_8364

INGREDIENSER
• 5 appelsiner
• 1 blodappelsin
• Vodka af god kvalitet

SÅDAN GØR DU
• Pres/juice appelsinerne – gem blodappelsinen til sidst, og pres den alene –  til en frisk og lækker juice.
• Fyld et glas 1/2 med isterninger
• Hæld 2 cl vodka over isterninger
• Top af med den friske juice – start med juicen fra den almindelige juice, og hæld til sidst juicen fra blodappelsinen i. Det er blodappelsinen, der giver den fine røde farve.

juice collageIMG_8373

En nem (!) og simpel drink, men med masser god smag. Og så kan man vel argumentere lidt for, at den friskpressede juice er lidt sund ik’?

Husk, at du altid kan finde opskrifter på drinks lige her.

 

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

2 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Så yndige billeder!

  Er ret begejstret for, at du formår at gøre vodka/juice så indbydende. De fleste af os kender nok bedst den noget kunstige slags, der som regel blev akkompagneret af blinkende neonlys og røgmaskiner på halballets dansegulv. Men den her ser jo både lækker og fristende ud! Så fint, at man ikke behøver genopfinde den dybe tallerken, for at få en lækker drink 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak søde Lisbeth! Og tak for sidst! 🙂

   Haha nogle gange er det vist medieringen, der gør tricket 😉 Og at man lige skifter den billige og sure juice ud med noget hjemmelavet. Det gør en kæmpe forskel!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *