HÅRKRISE & HÅRPRODUKTER

Jeg har lidt krise i øjeblikket over mit hår. Tænk, at sådan en lille ting kan fylde så meget. Virkelig first-world-problem, men none the less et problem. For ca. to måneder tilbage fik jeg det farvet og klippet. Klipningen var so and so – farvningen? Det er en helt anden snak! Det blev slet ikke som jeg havde udtrykt det overfor frisøren. Jeg gik derfra med en rigtig dum følelse i maven. Og jeg er desværre ikke en af de typer, der er god til at “brokke” mig over sådan noget.

Til gengæld er jeg god til at overbevise mig selv om, at det nok var mig, der ikke var klar nok i mælet overfor frisøren. Tåbeligt. For en frisør lever jo først og fremmest af kundetilfredshed skulle man mene. Og tilfreds var jeg desværre ikke.

Nu leder jeg derfor efter en kyndig og kompetent frisør. Ikke mindst en som rent faktisk lytter til sine kunder. Kan I anbefale nogle i Odense? For mit hår trænger virkelig til en kærlig omgang.

Det er underfundigt, at hår kan være så stor del af ens personlighed. Jeg har engang været farvet mørkhåret og det gav mig et helt andet, og lidt hårdere, udtryk end det lyse hår gør. Som barn og indtil 6års alderen var jeg helt hvidhåret. Tidens tand har formået at ændre på dette, og i dag besidder jeg naturligt en kommunefarve. Eller leverpostejsfarve som det også jævnt kaldes (det ligner det sgu også! Altså leverpostej).

Det er nu ikke fordi, der er noget forkert i den farve. Og mange vil sikkert mene, det endda er en ganske nydelig hårfarve. Jeg tenderer til at være enig. Alligevel elsker jeg muligheden for, at mit hår kan farves lidt lysere i forskellige reflekser.

Men farvning betyder også, at håret nogle gange kan trænge til lidt ekstra omsorg.

Jeg har før skrevet om, hvad man selv kan gøre for at holde sit hår sundt, og jeg følger selv alle disse gode og anvendelige råd. For de virker altså! Men det betyder ikke, at jeg ikke ofte søger efter nye produkter, og i særdeleshed den næste mirakelkur til håret. Den må findes derude!hårprodukter

{ Wet hairbrush // Tangle Teezer // Kokosolie (anden slags) // Batiste // Repair Rescue Shampoo · Sealed ends // Moisture Kick Shampoo · Treatment // Silver Shampoo // Aussie Mega Instant }

Jeg har samlet disse produkter, hvoraf nogle af dem er produkter jeg selv bruger, og andre er produkter jeg kunne tænke mig at afprøve. Har du selv prøvet nogle af dem og kan komme med en anmeldelse?

Jeg er især selv glad for dry-shampoo’en fra Batiste. . Men jeg synes nu ikke, at den er særlig drøj i brug. Bruger du dry-shampoo og kan anbefale en anden?

Silvershampooen bruger jeg jævnligt, og den er jeg meget glad for. Har du lyst hår, og vil undgå det gullige skær, så er en silvershampoo virkelig et effektivt værktøj.

Hvad angår hårbørsterne, så bruger jeg selv en Tangle Teezer, og den er mit hår vældigt glad for. Mit hår har en ubehagelig og irriterende tendens til at kruse, og jeg reder det faktisk nødigt. Er det mærkeligt? Ikke at rede sit hår særlig tit? Nu lyder det også som om, jeg  render rundt med uglet (og beskidt) hår. Det er nu ikke tilfældet. Men jeg tænker faktisk, at håret har ganske fint af ikke at blive rodet alt for meget ved.

Anyways – så trænger mit hår til en gevaldig omgang, og i kompetente hænder. SÅ – kan du anbefale en frisør i Odense?

Jeg ville ønske, at dagen skulle bruges i en frisørstol, men jeg hopper altså til træning i stedet. Og så satser jeg på noget Oscarkigning i aften/nat! YAY! Nu må vi se, om jeg kan få lokket Casper med til at være vågen det halve af natten. Det havde passet sig bedre, hvis det lå i går, men hvad skal man gøre?

 

13 replies
 1. Line
  Line says:

  Jeg har gået ved Trend of Hair i en del år. Da jeg er lidt af en nærigrøv, bestiller jeg altid en tid ved en af eleverne, når jeg skal klippes og have lagt reflekser. En enkelt gang var jeg utilfreds med resultatet, og selvom jeg hadede at sige noget til det, så tog de det rigtig pænt, og frisøreleven gjorde sit bedste for at rette op på det et par dage efter.

  De sidste tre gange jeg har trængt til nyt liv i lokkerne, har jeg booket tid ude i Tarup Centret i stedet for inde i byen (på Vesterbrp), fordi eleven Sofie N er virkelig dygtig. Jeg har været ovenud tilfreds med både klipning og farvning.

  /Line

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   TAK for kommentaren Line! SU’en, og dagpenge nu, gør også, at prisen bestemt influerer på valget af frisør. Med det sagt hjælper det bare heller ikke noget, at man ikke går derfra tilfreds.

   Skulle du betale for at få det rettet op igen så? For det har jeg nemlig oplevet. Så er det lige pludselig dobbelt så dyrt.

   Det er heller ikke fordi, der er så langt til Tarup Centret fra hvor jeg jeg, så det kunne være jeg skulle prøve hende. Det er altid godt med direkte anbefalinger altså. Tak!

   Reply
 2. Henriette // Blondinemor
  Henriette // Blondinemor says:

  Jeg er mega glad for batiste og tangle teezer børsten 🙂 Jeg kan simpelthen ikke redde mit lange hår ud med andet! Ingredien laver også en ret god tørshampoo, men synes ikke helt den når batiste.

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg elsker den børste. Det er indtil nu den eneste børste, der ikke “kruser” mit hår. Har endda haft to forskellige udgaver af de berømte (pg pisse dyre!!) Mason Pearson børster, men de duede heller ikke rigtig.
   Batiste er også bare god til prisen, så indtil nu holder jeg ved den.

   Reply
 3. Regina Olsen
  Regina Olsen says:

  Nå, nu forsøger jeg mig lige med gode råd, det er ellers ikke min normale mo.? Jeg har haft held til at henvise til min frisør i Odense flere gange. Jeg er selv kommet ved hende i 10+ år. Salon five by five er IKKE en fancy salon, men Betina er den bedste frisør jeg nogensinde har haft, og jeg har faktisk prøvet det meste… Hun kan klippe! Og jeg er blevet farvet hos hende gennem mange år… Det er desuden billigt! Sig endelig du kender mig, så får du en kongelig behandling?. Nu jeg er begyndt, så kommer der lige et par råd mere – stop med at vaske hår hele tiden. Jeg vasker en gang i ugen… Der skal lige arbejdes lidt på at komme over de 4 dage… Jeg vasker hår om aftenen – bruger ALDRIG føntørrer – håret lufttørrer. Jeg tror nok, jeg bruger de klassiske pariserfif. En pariserinde ville aldrig få føntørret sit hår, det skal se lidt levende ud. Nu hvor jeg skriver dette, kan jeg godt se at rådene ikke er for alle og en smule arrogante ?

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Både billigt OG godt! Det vil jeg helt sikkert kigge på! For der er virkelig nogle frisører der ved, hvad de skal have for det! 500 kr for en klipning! NEJ tak! Jeg vasker også kun hår en gang om ugen 😀 Har til gengæld fået at vide, at det kan være en god ide lige at føntørre hårbunden efter træning f.eks. Når jeg ikke vasker hår efter træning gør jeg det – og dét, sammen med lidt tørshampoo, hjælper faktisk. Haha JEG følger i hvert fald dem alle! Også med ikke normalt at føntørre, og heller ikke glatte alt for ofte. Jeg fletter som regel også når jeg sover, så jeg ikke ligger og roder rundt i det.

   Reply
 4. Sine
  Sine says:

  Tror jeg vil følge lidt med i kommentarene her.
  EN jeg absolut IKKE kan anbefale her i Odense er Style of Hair (den frisør ved siden af matas)
  Hun tog slet ikke højde for at mit hår har krøller, da hun klippede mit hår, så det lignede en hjelm da jeg vaskede det et par dage efter. Alligevel blev jeg overtalt til at få lavet reflekser i mit hår, hvilket jeg absolut fortryder, bad specifikt om at det ikke skulle ligne de striber man fik lavet i håret i 90’erne 00’erne. gæt hvad jeg endte ud med at få… Tigerstriber :-/ Sagde også at jeg slet ikke var tilfreds, hun synes det var pænt, og kom med den ene dårlige undskyldning efter den anden.
  Udover det tog det ekstremt lang tid, bare hårfarvningen tog 3 timer, sad og frøs i 3 kvarter med “hårkur” hos frisøren. Så selvom det er “billigt” hos Style of Hair, så lad være med at gå der ind.

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er selvfølgelig også af ret stor relevans! Hvor man IKKE skal gå hen og få ordnet hår. Tak for advarslen Sine.
   Tigerstriber var desværre også, hvad jeg oplevede denne gang :/ Slet ikke tilfreds, og lidt ked af det endda også. Æv.

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Og dog – for skadet hår kan være en ret uhyggelig affære at rode bod på. Kan I huske dette indlæg, hvor jeg efterspurgte anbefalinger til frisører i Odense? Og dette indlæg, hvor jeg havde fundet […]

 2. […] I huske dette indlæg vedrørende min hårkrise? Jeg havde været hos en frisør i Odense som slet ikke forstod, hvad jeg ønskede med mit hår, og […]

 3. […] har dog lidt andre glæder denne fredag. Kan I huske dette indlæg angående min hårkrise? Som I også kan se på nogle af billederne i dette indlæg, (især på […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *