Ugen der gik || No. 12

1…. Mandag sidste uge startede RET godt ud. Jeg havde nogle ekstra fridage i løbet af ugen, og Casper og jeg var derfor taget med hans familie nogle dage til Rømø.

….. Casper og jeg gik bl.a. en frisk tur langs vandet. Det var helt lavvande, og vi kunne gå helt ud og finde muslinger. Vi turde dog ikke spise dem, men det var ret sjovt at se dem alligevel.

….. Jeg fik også kigget ud på Vesterhavet. Der er nu smukt!

2

….. pga. arbejde hoppede jeg dog på et tog hjem mandag aften imens de andre blev til onsdag. Og med mig havde jeg min fine meget pink håndbagage af en rullekuffert ♥

….. Til frokost tirsdag spiste jeg alene, og jeg endte med at lave en rødkålssalat efter denne opskrift, som jeg absolut elsker!

3

….. Jeg fik også brugt tiden på at lægge en ansigtsmaske fra DM Skincare. Det var en maske, hvor jeg skulle lægge et stykke fugtet stof på ansigtet indtil det var tørt. Det skulle give en masse fugt til huden, og det er jeg ret glad for i øjeblikket med sæsonskifte. Min hud reagerer også på den pludselige kulde, og så var den maske perfekt. Det er denne maske, hvis I også vil mærke effekten.

…. Og fordi vi kun skulle arbejde et par dage på Kansas City med nogle praktiske opgaver, endte vi altså med den gyldne måge til frokost en af dagene. Aldrig før har jeg set en McD-medarbejder få så meget sved på overlæben over en bestilling!

4

…. Jeg fik også klemt træning ind, da jeg kom hjem fra Rømø. Det havde jeg savnet lidt, da der var gået nogle dage uden træning. Jeps. Jeg er den type. Jeg elsker at bevæge mig.

….. Følg evt. min træningsprofil på Instagram @jeanettestraening. Der deler jeg videoer fra mine træninger, der primært er styrkeløftpræget.

LÆS OGSÅ: MINE TRÆNINGSRUTINER  & 5 TIPS TIL TRÆNINGSMOTIVATION

….. Og så hoppede jeg ellers på et tog mod Sjælland for at besøge min familie og hente hunde. Med mig havde jeg det nye Pindle (læs det her online), der havde fokus på Harry Potter festival, der lige er løbet af stablen. Jeg elsker når Pindle kommer med posten. Men generelt er jeg faktisk en mormor når det gælder aviser. Jeg skal altid læse dem alle sammen!
5

….. På Sjælland kørte min mor og jeg til vores lokale is- og chokoladepusher Emil’s. Butikken ligger på gågaden i Sorø, og vi skal næsten altid forbi når jeg er hjemme. I denne omgang stod den på hans kæmpe store solskinsis med mint, hassalnød og nougat. Haps det var lækkert!

….. Og så delte jeg billedet med min egen kode til Snapchat, hvor jeg har ændret den hæslige flotte gule farve til en farve, der er mere mig . Brug ovenstående billede fra din Snapchat og add mig for at følge mere med behind-the-scenes. Ofte deler jeg snaps fra min træning også. Og næsten hver hverdag et outfit-look på vej ud ad døren.

…. Det gik også op for mig, hvor meget mine to hunde egentlig betyder for min hverdag. Der var selvfølgelig en masse frihed nu, hvor vi ikke skulle gå tur med dem og aktivere dem, men hold nu op, hvor har jeg savnet dem! Det er nu dejligt, at de er tilbage igen.

 

Denne uge byder på nogenlunde almindelige tider på job, træning med et program, der bare kører i øjeblikket, nogle spændende møder angående bloggen og en koncert på Kansas City, hvor jeg skal være koordinator.  Jeg håber I får en dejlig uge!

LÆS OGSÅ: VÆLG AT STARTE DIN UGE FANTASTISK – 5 GODE TIPS TIL EN GOD MANDAG MORGEN

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *