Er du blogger (eller læser du blogge) på Fyn? Så spids ører her

Jeg har for lang tid siden oprettet en gruppe på Facebook, der er tiltænkt alle bloggere på Fyn. Her kan vi dele vores indlæg med hinanden. Meningen er helt sikkert også at kunne tiltrække en samlet skare af læsere fra Fyn, der kan nyde godt af alle de kompetente bloggeres indlæg.

Så hvis du er blogger her på Fyn, så skal du altså være med! Ikke?

Du finder gruppen lige her – bare anmod om at blive medlem.

Og hvis du ikke er blogger, men gerne vil holde dig opdateret på de Fynske bloggere og alle de gode indlæg samlet ét sted, så blive også endelig en del af siden på Facebook!

Jeg håber, at gruppen kan give et bedre overblik over de fynske bloggere. Ofte kan jeg godt lide at følge med hos lokale bloggere, for de deler tit relevante tips til ting i lokalområdet. Og så er det også bare hyggeligt, at det er nogle bloggere, jeg kan ‘risikere’ at møde i virkeligheden. Det synes jeg altid har været ret sjovt. Det der med at ‘spotte bloggeren’ 😉 Det kan jeg ikke være den eneste, der kender vel?

Anyways – hop med ind på siden og bliv medlem. OG glædelig 2. søndag i advent ♥

3 replies
 1. Sara
  Sara says:

  Super fedt initiativ – jeg anmoder om at være en del af gruppen, som du siger omend ikke for at se, hvad lokalområdet har af bloggere! Jeg har det ligesom dig, det er altid sjovt at spotte bloggeren i virkeligheden 😉

  Og så lige en lille reminder, det er altså KUN 2. advent i dag, men glædelig 2. advent til dig søde – og tak for dit fantastiske univers !

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha det er hermed rettet! Jeg er bare så spændt på julen! 😉

   Der er lidt kendisspotting over det – eller er det bare mig?

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *