Den her julegave vil jeg gerne give mig selv (må man ikke også godt det?)

Behandlingen er modtaget som gave fra Odense Massage Therapy

Jeg har haft nogle virkelig tætpakket dage den sidste halvanden måned. Jeg har arbejdet tre weekender i træk, hvor den sidste var koncert både fredag og lørdag. Så havde jeg en friweekend, og i går var jeg afsted igen til koncert. Nu har jeg ikke flere koncerter i år, hvor jeg er koordinator, og kan se frem til nogle friweekender i træk.

Nogle af mine weekender bliver brugt på at tage hjem til Sjælland for at være hos min familie. Som I måske husker, så er et familiemedlem meget syg for tiden og det er pisse svært når jeg bor her på den anden side af broen. Men det går fremad og ja.. Sådan er det nu engang bare. Vi håber vores bedste og ser fremad.

Men mine dage har virkelig været fyldt op med både arbejde, gode og søde aftaler og ikke mindst træning. Er der noget, jeg kontinuerligt holder fast ved, selv i travle perioder, så er det min træning. Den giver mig fornyet energi, og jeg kan slå hjernen fra nogle timer, hvor det kun handler om at følge mit program, løfte nogle tunge vægte og få pulsen op under taget.

Jeg har de sidste to år trænet meget fokuseret med programmer. Det gør, at jeg kan tracke min træning og min fremgang. Så er jeg sikker på, at jeg ikke bare ‘spilder’ tiden med min træning. For der er ingen grund til at gå ned og gøgle rundt i centret, bruge tiden og få lidt sved på panden, hvis det rent faktisk ikke har nogen effekt. Så er det faktisk lidt spild af tid i min verden. Om du så danser zumba og kan følge bedre og bedre med fra gang til gang, eller som jeg, laver mere styrkeløftpræget træning og kan løfte lidt mere og lidt tungere fra gang til gang, så er det vigtigt at bemærke din fremgang og presse dig selv og din krop lidt mere gangen efter.
img_6619

Jeg er især obs på min træning efter jeg har fået et arbejde, hvor jeg 70% af tiden sidder ned på min dertil indrettede popo. Jeg prøver virkelig at gøre brug af mit hæve- sænkebord, men altså… Det er sgu bare nemmere lidt at sætte mig på min ergonomiske kontorstol og blive siddende. Min stol hedder i øvrigt Ibrahim, og jeg er ham dybt taknemmlig. For hans ergonomiske design that is. For det betyder, at jeg i det mindste sidder godt og rigtigt.

img_6613img_6606

MEN jeg bruger nu også min træning til at holde mig sund og smidig nu jeg netop ikke bevæger mig så forfærdelig meget til daglig. Det er ikke kun min træning, der holder min krop sund og mine led bevægelige for tiden. Jeg har nemlig de sidste par uger været i behandling hos den sødeste behandler i verden – Ivona. Hun ejer og driver Odense Massage Therapy, hvor hun udøver forskellige massage og fysiologiske behandlinger. Hun er uddannet indenfor især sportsbevægelser, og det er et kæmpe plus i min bog, for det betyder, at hun har forståelse for min træning og hvilke elementer den indeholder.

Jeg bruger min krop og mine muskler til at squatte, bænkepresse og dødløfte, hvilket er naturlige bevægelser for kroppen, men jeg smider altså nogle kg på, der lige giver noget yderligere belastning. Her er det dejligt at vide, at Ivona har forståelse for min træning og endda kan mærke de udfordringer, jeg har med min krop. Jeg er f.eks. lidt stram i min venstre hoftebøjer, (sikkert også fordi jeg sidder så meget ned!), og det kunne hun mærke og lavede en behandling, der tog hensyn til det.

Der er heller ikke noget bedre, end en god dybdegående massage! Udover den fysiologiske kropsforståelse fra Ivona og at hun kan behandle en krop, der løfter tunge ting og bevæger sig meget, så giver hun den lækreste og mest afslappende massage nogensinde! Jeg hader altid når hun er færdig med sine behandlinger, for jeg ligger til sidst og falder helt hen. Suk altså. Ivona er også med sit varme og indbydende væsen god til at få mig til at være afslappet. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med behandlinger af den slags – både, hvad angår frisør, ansigtsbehandlinger, negle og lign. – for jeg er SÅ dårlig til bare at give slip og nyde forkælelsen. Jeg er typen, der da lige giver et nap med selv, og sagtens selv lige kan hente min kaffe fra baglokalet. For det skal behandleren da ikke besvære sig med.. For JEG skal i hvert fald ikke være til besvær.

img_6627img_6625

Det er ret dumt. Jeg ved det godt. Men jeg kan ikke være den eneste, der har den følelse nogle gange? Hos Ivona slapper jeg bare helt af. Hun er så sød, og jeg havde lyst til at give hende et kram første gang jeg mødte hende. Kender du de typer mennesker? Der bare hviler så meget i dem selv, at de får andre omkring sig til også at være helt afslappede. Sådan er Ivona og hendes lille klinik. Hun lejer sig ind i nogle lokaler, der trods deres beskedne størrelser, rummer hjertevarme og oprigtig interesse i de mennesker, der kommer.

Så hvis du står og mangler gaven til din far, mor, søster, bror, veninde eller kæreste, så skal du sende dem afsted til Ivona til en behandling skræddersyet til dem. Odense Massage Therapy ligger på Østerbro, altså meget centralt i byen. Et gavekort til Ivona og hendes klinik er seriøst den bedste ‘du-skal-forkæles-gave’. Giv et gavekort til en lækker oplevelse. Eller giv det til dig selv. Det kunne jeg godt finde på.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *