MIT TB’16 // Dag to var fyldt med…

gode musikoplevelser og masser hygge! Vi var relativt sent hjemme natten til fredag, og lukkede vist først øjnene helt i ved halvfemtiden om morgenen. Jeg startede fredag igen kl. 8.00, da jeg skulle et sving forbi arbejde på et socialt visit. Jeg var derfor en anelse klatøjet ved frokostid, men ikke mere end et koffeinshoot ikke kunne afhjælpe.
IMG_3125{ Det fine Pariserhjul på pladsen – eller Odenserouletten som Malk de Koijn døbte den }

IMG_3127
IMG_3139
IMG_3165 IMG_3254Malk de Koijn leverede et tiltrækkende og mindeværdigt show }

IMG_3300{ Odenserouletten by night }

IMG_3305{ Dizzy Mizz Lizzy optrådte med et ‘hot’ sceneshow (really bad pun!) }

IMG_3343{ Noget af udsmykningen ved Smutvejen }

Casper og jeg tog afsted sen eftermiddag, det første akt vi hørte var derfor The Sandmen. Foruden nogle af deres hits fra radioen kender jeg dem ike rigtig, men de fyrede et godt show af og vi nød at starte dagen med lidt ‘dad-rock’, som vi blev enige om, deres genre vist kunne betegnes som. Efterfølgende slog vi et smut forbi VIP-området, hvor vi fik lidt mere koffein. Så kunne vi stå parate til, Years & Years gik på scenen.

DE optrådte med et virkelig dragende show, og jeg var helt nede med forsangeren Olly Alexander, der sportede hvide sneaks og tennissokker med et godt brugt t-shirt og løse jersey-short. Han var sej, og formåede at udtrykke musikken med vilde dansemoves også. Der var en fest uden lige i ‘pitten’ under hele koncerten, og folks hoppen og dansen spredte sig langs rækkerne som ringe i vandet. De leverede et fantastisk show, hvor de virkelig fik publikum med sig.

Da sulten begyndte at trænge sig på, hoppede vi med begge ben i en blød taco fra Taco, der ligge til venstre for Pariserhjulet. Den afprøvede Casper torsdag med stor succes, og jeg blev nødt til at få smag for egen sag også.

Efterfølgende slog vi røven i sædet på et medbragt tæppe et stykke fra Rød Scene, hvor Malk De Koijn fortsatte festen. Det var en oplevelse at se dem live, og jeg tror især Casper havde en fest under deres koncert! Han kunne i hvert fald ALLE teksterne til alle de numre de opførte. Selvfølgelig også dén om Stige, hvor han er fra. Det var en ret fed koncert, og de tre herrer laver de sygeste rim og remser. Jeg fik også indtrykket af, de var utrolig profesionelle, og de var opmærksomme på publikum. På et tidspunkt gik de endda ned fra scenen for at optræde iblandt publikum. Det var jeg ret benovet over kunne lade sig gøre, uden skubben og massen fra publikum.

For mit vedkommende sluttede dagen af med Dizzy Mizz Lizzy. Det var BANDET man skulle høre i de sene folkeskoleklasser kan jeg huske. Det var ret fedt at opleve dem live, og kunne skråle med på sangene. Og jeg var vist ikke den eneste, der havde det på den måde. Jeg tror, at 90% af publikum samlede sig om Blå scene, hvor de spillede. ALLE skulle høre Dizzy, og jeg bebrejder dem virkelig ikke.

Efter ca. halvdelen af deres koncert tog jeg Casper i hånden og vi drog hjemad. Jeg havde en lille lyst til at se Volbeat, for jeg er sikker på, de ville opføre en bemærkelsesværdig koncert. Men jeg hører intet af deres musik, ville hellere spare lidt på kræfterne til lørdag.

Selvom der er mange mennesker samlet om scenerne til koncerterne synes jeg det er til at komme frem og tilbage. I år er der også lavet ‘Smutvejen’. Det er bogstavelig talt en smutvej fra den ene side af pladsen til den anden. Man slipper for at skulle gå igennem mange mennesker, og man kommer hurtigt frem og tilbage. Det er altså skide smart. Ud over de praktiske fordele ved Smutvejen, så ligger der også en bar på stien, og der er skabt et helt univers for sig på turen fra den ene side til den anden. Det er et stykke igennem noget skov, og der er hængt smukke dekorationer op i træerne, og absurd store hængekøjer, hvor man kan tage sig et, sikkert tiltrængt, hvil.

Apropos hvil; det har jeg fået nok af i dag, så jeg vil igen pakke de mest nødvendige remedier og komme afsted. De lover en pøl af vand i dag fra foroven, så hvis du skal afsted, kan det være en god ide med nogle regnslag eller lign. i tasken. Sidste dag på TB’16 og jeg glæder mig! Jeg har sagt det før, og sir’ det igen; hvis du genkender mig på pladsen, så sig endelig hej! Jeg vil prøve at trodse vejret i dag, og se om der ikke er nogle pæne mennesker på pladsen med inspirerende festivallooks. Måske du er en af dem?

2 replies
  1. Venterpaavin
    Venterpaavin says:

    Ej, da fik du mig lige mindet om min elskede cowboyjakke. Håber den dukker op, når jeg engang får pakket flyttekasserne i mit liv op (:

    – Kit

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *