MIT TB ’16 // Dag et var…

{ De bloggere jeg mødtes med i går – fra venstre mod højre // Pernille // Cecilie // mig // Mia // Jeanett // Mads // Martin. Billedet af venligst lånt af Jeanett }

…en virkelig fed dag! Jeg var ikke med til Tinderbox sidste år, så I år havde jeg både virkelig store forventninger og forhåbninger.

Forvetninger fordi, jeg sidste år hørte SÅ mange fine ting om festivalen. De indlysende som musikken og scenerne var rigtig fedt sidste år, og de lavpraktiske som toiletter, oprydning og madudvalg skulle også have været rigtig gode.

Forhåbninger fordi jeg selvfølgelig håbede på, festivalen ville leve op til mine forventninger. Og fordi jeg selvsagt håbede på en god festival sammen med en masse søde mennesker.

I år er jeg ikke blot afsted til Tinderbox – jeg er sgu også presseakkrediteret. Hvilket vil sige, jeg har samme kår som ethvert andet medie/journalister, og bliver betraget som . Jeg blev selvfølgelig skide glad for min akkreditering, men mine indlæg omkring festivalen er altså ikke blevet betalt! Anyways – min akkreditering betyder, jeg kan benytte presseområdet, hvilket jeg tror, kommer på tale i morgen. Der har jeg nemlig håb og planer om at dække ret live fra festivalen. Bl.a. i form af helt friske festivalstyle-indlæg med seje outfits fra festivalgængere.

For nu får I dog lidt om min dag i går på festivalpladsen! Jeg startede hele min dag med nogle timer på arbejde. Jeg fik skidetravlt til sidst, og måtte haste fra kontoret da jeg havde en drinksaftale med en masse søde bloggere fra Odense. Jeg synes det er SÅ fedt med det sammenhold vi har, og vi ses ofte på kryds og tværs. Anyways – vi mødtes en håndfuld ved Vin & Champagnebaren for lige at skåle festivalen ind. Jeg var dog i tørstnød og vurderede, at en fadøl var på rette sted, hah! Man kan tage pigen ud af Sorø, men man kan ikke tage Sorø ud af pigen 😉

TB'16 dag 1 billede 1Mht. mit look til dag et havde jeg iført mig et par sorte, og ovenud behagelige culottes fra Zara. De har dem stadig i centret til den nette sum af 179,- skulle de friste nogen. Overdelen blev en sporty top fra H&M. Det var parret med et par sneaks, jeg ikke er ømme overfor, og et par seje sunnies også fra H&M. Et look, der kan tåle at blive spildt lidt øl og mad på, uden jeg ville få et flip pga. pletter. Det var også perfekt med de løse bukser, der gav luft til benene i de varme timer, men stadig varmede lidt om aftenen og natten på vej hjem på cykel.

TB'16 dag 1 billde 2

Efter mit møde med de rare damer og mænd, hookede jeg op med Casper. Vi har begge VIP-billetter, og vi benyttede os et PAR gange af at kunne trække os tilbage til det seje VIP-område. Det er bygget op som en lille westernby med saloons og det hele. RET gennemført! Derinde fik vi begge i løbet af dagen en lækker iskaffe fra Peter Larsen Kaffe, der har bod både på pladsen og i VIP-området. Og se lige det fine sølvglitrende VIP-armbånd. Jeg synes det er SÅ fint haha! Og det ved vi jo alle sammen er vigtigt 😉

TB'16 dag 1 billede 3

Vi hørte delvise koncerter hele dagen. Bl.a. The National, der startede med de mere stille melodier, men bevægede sig henimod lidt toner med lidt hurtigere rytme i. De spiller genren post-rock (fortalte Casper mig. Han er en totalt musiknørd, så det ret heldigt, jeg kan holde ham i hånden disse dage!), og det var en fin koncert. Vi hørte lidt Flogging Molly men brugte egentlig mest tiden under deres koncert på at se alle de sjove mennesker, der dansede en blanding af træskodans og noget irsk, linedance tror jeg haha! De var i hvert fald festlige!

Derudover brugte vi en time i MagicBox, hvor vi gik AMOK! Jeg er fra Vestsjælland, og fra landet, og i mine teenagedage har jeg hørt meget techno og trance. Og drukket mange øl, hah! Stemningen i MagixBox var virkelig fed, og i en time glemte jeg alt omkring mig, og gav den fuld basarm. Vi var dernede mens Bassjackers spillede, og det var en virkelig fed time! Især da mørket faldt på, og de skarpe og farverige lys kom til sin ret, var det en fest i området omkring Friluftsbadet.

Jeg ER klar over, den slags musik ikke er for alle. Nogle vil enddog helt sikkert påstå, det ikke er musik. Men selvom det måske ikke er for dig, så prøv at vær rummelig overfor de mennesker, der er nede med den genre. Jeg forstår ikke dem, der skal nedgøre musik de ikke selv lytter til. Jeg nægter i hvert fald at tro på, deres egen musikoplevelse bliver bedre af det!

Efter dans og flere øl ventede vi på, at Rammstein skulle spille. Jeg har ikke selv Rammstein på min playliste herhjemme, men hold nu kæft en oplevelse! Deres sceneshow er for sindsygt, og de er SÅ profesionelle. Det var en fantastisk oplevelse, og selvom jeg var lidt nervøs for, hvordan det ville være at stå midt i publikum til lige dén koncert, så var der ingen problemer. I hvert fald ikke der, hvor vi stod. Ved siden af os stod er par, der tydeligvis havde været til deres del Rammsteinkoncerter. De havde begge trøjer på med Rammsteins logo, og de stod endda med en set-liste fra deres sidste koncert. Velforberedt ja tak! Jeg tog bare oplevelsen som den kom. Jeg kunne også genkende et par numre, og ellers sugede jeg bare til mig af hele atmosfæren omkring koncerten.

I løbet af dagen fik vi selvfølgelig også mad! Jeg kan derfor anbefale en tur forbi Ammi Jees, hvor jeg fik deres Butter Chicken. Det var ganske udmærket. Især hvis man vil have et lidt sundere måltid. Det mættede også fint, og jeg kørte faktisk på den portion hele aftenen. Casper hoppede på en Taco fra Spiselauget Taco. Det var en blød taco – vi blev enige om, den endda kunne defineres som en åben chimichanga. Udover en masse koriander, som JEG i hvert fald ikke har oplevet af i den mængde før på mexicansk, så var den virkelig god! Portionen var ret stor, så på mængdeskalaen kan den anbefales.

Jeg vil pakke sammen nu og drøne afsted igen i dag og se, hvad vi skal spise og lytte til i dag! Og så tror jeg, jeg skal overtale Casper til en tur i det fine pariserhjul på pladsen. Det kunne være hyggeligt. Hvis I ser mig derude, og har lyst, så sig endelig hej! ♥ Og ellers god Tinderbox!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *