SÅDAN FÅR DU FESTIVALLOOK – TINDERBOX’16 LOOK #3

Denim shorts H&M //  Wedge sneakers Isabel Marant // Body stocking Zalando // Kasket Adidas // Halskæde Love Letter Jane Kønig // Armbånd Jane Kønig // Ringe Hvisk }

Det tredje look jeg har fundet til Tinderbox ’16 er et sandt festivallook. Det har mange elementer af beklædningsdele, som i min verden skriger festival.

Underdelen er et par rå og klassiske cowboyshort. De er cool, og giver outfittet kant. Slidhullerne er selvfølgelig ikke autentiske, men det kunne de ligeså godt have været, hvis de var blevet brugt til mange festivaler. De giver et tomboy-look jeg er helt vild med.

Overdelen, en body stocking i ribstrik, giver til gengæld et ret feminint touch. Hvor shorts’ne giver en lidt maskulin vibe, så giver overdelen en meget kvindelig vibe. Den sidder tæt på kroppen, og viser formerne frem.

Cap’en ELSKER jeg, og er fandme tæt på at klikke den hjem selv. Den ER ganske multifunktionel til dette look. Den giver både et street touch til outfittet, men sørger også for skygge til øjnene. Noget jeg selv går meget op i her om sommeren. Jeg hader direkte sol i ansigtet uden nogen som helst form for skygge.

De virkelig fede sneaks er jeg SÅ meget nede med. Det er virkelig en model, der skiller vandene. Jeg indrømmer også blankt, at jeg IKKE var ovenud begejstret da Fru. Marant sendte dem på markedet. Men nu synes jeg de er skide seje! (Man har et standpunkt, til man tager et nyt). Jeg ville dø, hvis et par fandt vej til min skohylde. En mere beskeden udgave rent økonomisk kan måske lade sig gøre i fremtiden. De giver en perfekt spil til både de maskuline shorts og den feminine, men sporty body stocking.

Smykkerne er selvfølgelig guld. Jeg er en gulddame, og bryder mig ikke synderligt om det look jeg får, når jeg ifører mig sølvsmykker. Om end det selvfølgelig sagtens kan lade sig gøre, så foretrækker jeg det gyldne look til min hud. Guldsmykkerne til dette look giver mig lidt en ghetto/hop hop følelse, og det er jeg ret meget nede med.

Jeg ville selv elske at iføre mig dette eller et lign. outfit en af de næste tre dage. Jeg har nogenlunde styr på beklædningssituationen til Tinderbox. MEN vejret har selvfølgelig noget at have sagt også. Jeg er en praktikker når det kommer til mit look, og de dage, hvor jeg prioriterede looks over komfort, er langt borte! Nu gælder det et fint samspil imellem praktisk, komfort og æstetik.

For en god ordens skyld skal jeg lige indskyde, at der selvfølgelig ikke har været nogen form for affiliate links til disse indlæg. Ellers havde det stået øverst i indlægget!

Nu glæder jeg mig bare til, det hele går ned i morgen! Jeg skal både ses med nogle andre søde bloggere fra Odense, og jeg skal holde i hånd med Casper ♥

Hvis I ser mig derude, så sig endelig hej! Det kunne være skide sejt!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] her måtte jeg stoppe og forevige looket af. Hun bærer jo næsten den samme hat, som jeg delte i dette indlæg med inspiration til looks til Tinderbox. Og hun bar sgu den kasket godt, gjorde hun! Sat sammen med […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *