VIND VIP-BILLETTER TIL FINDERS KEEPERS I ODENSE

12132881_1626970410886923_1693905042_nSidste gang FINDERS KEEPERS var i Odense lærte jeg konceptet virkelig godt at kende. Jeg arbejdede nemlig som frivillig hele weekenden. Det var en utrolig lærerig oplevelse, der bragte mange gode bekendtskaber med sig; og jeg fik selvfølgelig lidt design med hjem. Jeg skrev om det populære marked i et indlæg lige her.

Nu kommer FINDERS KEEPERS tilbage til Odense; faktisk denne weekend.

Denne gang skal jeg ikke selv være med bag kulissen, men jeg skal ned på havnen og besøge det fine marked, der i mine øjne er den nordiske udgave af en østens souk. Et marked fyldt med alskens unikke varer, som alle ens venner vil beundre med en snert af misundelse i blikket når man kommer hjem og viser sine indkøb frem.

VIND 2 VIP-BILLETTER TIL FINDERS KEEPERS

Jeg har fået 2 VIP-billetter sponsoreret af FINDERS KEEPERS som én af jer derude kan vinde! Dvs. du og én anden kommer på VIP-listen og kan derfor komme ind på markedet 15 min før alle andre enten lørdag eller søndag.

Markedet løber af stablen på DOK5000 på havnen kl. 11-17 begge dage. Du kan altså komme ind kl. 10.45 og slipper for at stå i kø.

Alt du skal gøre for at vinde 2 VIP-billetter, er at lægge en kommentar til dette indlæg og like bloggens facebook side lige her. Så bliver det altså ikke nemmere!

Jeg trækker en heldig vinder fredag kl. 12.00 så du har indtil da til at være med. Vinderen bliver offentliggjort her på bloggen, og jeg sender vedkommende en mail og sikrer mig, at den heldige kartoffel stadig kan deltage i markedet. Dit navn bliver derefter skrevet på VIP-indgangen, og du skal bare dukke op med en ven under armen, og kigge på flot design her i Odense!

Jeg håber, at mange af jer enten har været eller skal afsted til markedet i denne omgang, hvor det er i Odense. Jeg glæder mig selv rigtig meget til at se nye designere, og ikke mindst til deres nye koncept FINDERS EATERS! Masser god mad med kvaliteten i højsæde. Mums!

7 replies
 1. Sophie Ravn
  Sophie Ravn says:

  Uuuh, sikke en god konkurrence! Vi skal derned og stod i den længste kø sidste år, så VIP-Billetter ville være så lækkert!

  Reply
 2. Sine
  Sine says:

  Årh det ville være helt fantastisk at kunne vinde bare en billet. Da økonomien er virkelig stram for tiden ville de være rart at kunne vinde noget luksus.
  Jeg krydser i hvertfald mine fingre.

  Reply
 3. Line
  Line says:

  Spændende! Jeg har ikke rigtig hørt om det før, men jeg værdsætter ethvert initiativ og nye begivenheder i Odense 🙂

  Jeg vil kigge derned søndag og sikkert forelske mig hovedkuls i alt for meget. Og jeg vil tage min mand under armen.

  /Line

  Reply
 4. Ditte
  Ditte says:

  Tænk engang, jeg har altid mega-ærgret mig over, at det ikke var i Odense – men det er det så! Det ville være en oplagt mulighed for en første-gang-ud-af-barselsboblen-oplevelse! Jeg krydser mine fingre helt indtil fredag.

  Reply
 5. Cille
  Cille says:

  Oh my oh my – jeg vil så gerne vinde ??☺️
  Med de sidste ugers specialekaos har jeg ikke fået købt billet.. (Stuuuupid)
  Please please please ??

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Torsdag igen – velkommen lillefredag! Jeg skal arbejde denne weekend, men har masser gode ting i vente. Bl.a. et besøg ved FINDERS KEEPERS. Husk, at du stadig kan vinde VIP-billetter til markedet lige her. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *