TING TIL HJEMMET

Vi har boet i vores lejlighed i lige godt over er år. Det første år her i lejligheden har været så skøn. Vi elsker for det første Skibhuskvarteret. Selvom jeg havde min tvivl til at starte med. Jeg skulle i hvert fald ikke ned at bo så tæt på havnen. Det er lidt et under, at Casper overhovedet fik mig afsted for at se på lejligheden dengang. Men den var meget større end vores daværende, og man måtte have hunde, hvilket var vores førsteprioritet. Jeg betragtede kvarteret her som et lidt skidt kvarter. Hvor alle “havneprollerne” hang ud. På trods af, at jeg faktisk aldrig havde været omkring kvarteret. Hah! Der tog jeg i den grad fejl.

De der har været forbi (eller måske bor?) her i Skibhuskvarteret vil vide, at området ikke blot er kønt, men også et rigtig hyggeligt kvarter. Jeg elsker simpelthen at bo her. I vores gamle lejlighed havde vi så lidt plads, at ALT der skulle ind i lejligheden af møbler eller interiørting, skulle have en funktion. Gerne i form af opbevaring. For lejligheden var så lille, at der ikke var plads til kreative eller æstetiske udfoldelser når det gjalt indretning.

Nu har vi næsten dobbelt så meget plads, hvilket også var en stor og afgørende faktor for at flytte. Det er fantastisk. Men det kan også være svært at bryde med de gamle vaner, at ting skal dømmes på deres funktion såfremt de dur. Det behøver vi ikke mere. Nu kan vi rent faktisk indrette også for æstetikken. Og det skal jeg virkelig vænne mig til. Ikke at gå på kompromis med det æstetiske udtryk, fordi det funktionelle var det vigtigste. Nu må tingene gerne være pæne bare for det. At give lejligheden liv.

Derfor har jeg samlet lidt forskellige ting, der gerne måtte flytte ind i vores lejlighed. Bare fordi de er pæne. Ikke fordi vi har brug for dem. Ikke fordi de skal bruges kun til opbevaring. Ikke fordi de er funktionelle. Bare fordi jeg kan lide at se på dem. HOME

Bordlampe // Grøn stol // Lysekrone // Væglampe // Grøn pude // HAY FDB stol // Barvogn // Sofabord


Følg med på Snapchat @jhardis // Følg med på Instagram @jeanettehardis


Indlægget indeholder affiliate links

 

3 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha true first world problems I know!
   Og ja pisse dyrt! Det bliver i små skridt, men vi er efterhånden faldet sådan okay på plads. Så på plads man nu kan falde, når man bor sammen med mig, der konstant falder over nye dimser og møbler jeg gerne vil fylde hjemmet med. Men det er bare det der med at måtte finde på små stilleben til diverse områder i lejligheden, som der slet ikke var plads til før! Bare der lå en trøje på sofaen så der rodet ud!

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] alt vores tid. Så en gåtur i Skibhuskvarteret, (som du kan læse mine holdningsændringer omkring lige her), i den friske efterårsluft var lige, hvad jeg trængte til her til eftermiddag. Både Casper og […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *