HOME OFFICE

Nu har vi boet i den nye lejlighed i tre måneder. Vi er snart ved at være nogenlunde på plads. I weekenden fik vi købt endnu en bogreol, og vi rykkede rundt på, hvad der med tiden skal være et lille hjemmekontor. Lige nu har vi dog bare vores gamle spisebord stående. I den gamle lejlighed tog bordet pladsen i stuen, når det var slået ud, men her i den nye lejlighed lægger man knapt nok mærke til det henne i, hvad der skal blive, skrivebordshjørnet. Det får mig virkelig til at tænke over, HVOR lidt plads vi rent faktisk havde i den gamle lejlighed! Her har vi masser af gulvplads inde i stuen, også selvom vi har en kæmpe stor flydersofa og et stort spisebord stående.

Men selvom vi efterhånden er nogenlunde på plads så mangler vi altså stadig at gøre noget ved det skrivebordshjørne! Vi vil gerne først sælge vores gamle spisebord, men samtidig har vi ikke rigtig travlt, da det jo opfylder formålet; at have et sted at sidde at arbejde, skrive og studere. Jeg kunne nu godt tænke mig, at bordet med tiden bliver skiftet ud, og at det kan blive et lille inspirationshjørne. Jeg er jo klart til det hvide og lyse udtryk, med et twist af det “pigede”, mens Casper (ret forståeligt) er til det lidt mere tunge, hvis det er til at forstå?

Anyhoodles så har jeg fundet nogle inspirationsbilleder fra Pinterest af, hvordan mit ønske skrivebordshjørne kunne se ud. Har du et hjemme workspace og er du i så fald glad for det?

workspaceinspirationAlle billeder er hentet på: Pinterest

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *