5 GODE TIL DINE ØRER #1

Jeg er faktisk dårlig lige for tiden til at lytte til musik. Men de sidste tre dage har min cykel været punkteret, hvilket har betydet at min ellers korte (og hurtige) tur til og fra banegården, er blevet til en (noget mere tidskrævende) gåtur. Det betyder også, at jeg de sidste tre dage har brugt mine elskede Marshall hørebøffer og min spotifykonto, og rent faktisk fået lyttet til noget musik! Det har været rigtig dejligt at få hørt noget musik som man opdager at man har savnet når man hører det. Jeg er desuden rigtig god til at udvælge mig nogle numre fra forskellige musikere, som jeg hører igen og igen. Det er sjældent, at jeg falder pladask for et helt album af gangen.

Min musiksmag er RET blandet. Jeg hører alt fra pop til skør elektronisk samt klassik, hvad angår genre. Jeg er på ingen måde kritisk overfor ny musik, selvom jeg skam godt forstå, at noget af det “nymodens” musik, ikke af alle ses som værende “rigtig” musik. Jeg mener nu også, at der altså _er_ forskel på Nik&Jay og f.eks. Rimsky-Korsakov. (som jo ER fantastisk!). Men den diskussion er vist et helt andet indlæg! Dette indlæg skal nemlig handle om, hvilket musik jeg så har (gen)lyttet til i de sidste tre dage, (og som jeg sikkert lytter lidt mere til i morgen også, da jeg først i dag fik min cykel til cykelsmeden og kan hente den i morgen eftermiddag).

Musikken i denne anbefaling er god til gåture og lidt tankevirksomhed måske endda, og hvis du ikke kender det, så håber jeg at kunne udvide din musiske (det èr et ord, jeg har slået det op) horisont. Har du selv nogle anbefalinger til én (mig), der er blevet lidt dårlig til selv at søge ny musik?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *