JULENIPS OG GOD WEEKEND!

Jeg må pinligt indrømme, at jeg glæder mig som et lille barn til 1. december og jul! På trods af, at jeg her på min kandidat har rygende travlt med lange lange eksamensdage i december, og desværre knapt nok er hjemme, så SKAL der julehygges i år! Jeg er derfor allerede startet med de små ting. Jeg har købt lidt forskelligt julepynt og i går slæbte jeg Casper med i både Søstrene Grene OG Tiger, der er begyndt små småt at julepynte. Tålmodigheden blev vist sat på prøve. Det ER altså bare svært at gå hurtigt igennem de to butikker! Nuvel nuvel, jeg fik altså alligevel brugt lidt småpenge i begge forretninger. I Tiger faldt jeg over det fine hvide juletræ og i Søstrene Grene har de det fine lille hus. De passer jo perfekt sammen, og der er ikke noget mere hyggeligt end levende lys her til vinter og jul.

IMG_6600 IMG_6601 IMG_6603Jeg tror at juletræet kostede 20kr og huset lige knapt 30kr. Det er til at have med at gøre, selv på SU.

Jeg håber, at du får en rigtig dejlig weekend! Jeg har for en gangs skyld den slags weekend, hvor jeg intet har planlagt overhovedet! Ja, lige på undtagelse af planerne for i aften! Jeg er faktisk halvt på vej ud af døren, da jeg og nogle studieveninder har planlagt hygge med Klub 100 i aften? Kender du den “leg”? Jeg gjorde ikke, og jeg er RET spændt på, hvordan aftenen kommer til at forløbe! Nu vil jeg hoppe i noget andet tøj, og cykle afsted. Ønsk mig små tømmermænd i morgen!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *