JEG HAR SMOVSET

Denne weekend er gået med rare ting. Såsom at sove lidt længere end normalt, gå lidt længere ture med basserne end normalt, nyde teen lidt mere end normalt og spise lidt mere end normalt haha. Især det sidste har vi gjort os i denne weekend. Vi tog nemlig til et lagersalg ved Smovseriet i Odense. Endelig et lagersalg i Odense, hvor jeg både havde fri og tid til at kunne tage afsted til. At det var et lagersalg fyldt med gode ting til maven var bestemt heller ikke dårligt. Smovseriet er en grossit, der importerer og sælger specielle madvarer til andre butikker. Man kan bl.a. købe deres fine og lækre madvarer i CaViThé på Skibhusvej i Odense. Smovseriet skriver selv på deres hjemmeside om deres varer:

Det vigtigste for os er at kvalitet og design hænger sammen. Lækre produkter, der taler til dine øjne og senere dine smagsløg er alfa omega for Smovseriet. Vi vil ikke nøjes – så hellere lidt mindre men virkelig godt. Vi vil kun sælge Ren lækkerhed.”

Og ren lækkerhed det var, hvad vi fik med hjem i posen!IMAG1458IMAG1457IMG_6621IMG_6625IMG_6626

Vi endte med at købe en Rum Butter, en løgkompot og en pose Ginger Fudge med hjem. Som du kan se på fudgeposens manglende indhold så forsvandt de ret hurtigt haha. De var søde og man kunne tydeligt mærke varmen fra ingefæren. Løgkompotten brugte vi til hjemmelavede burgere i går aftes. Det er super lækkert og dejligt med en anden smag end blot fra normal dressing. Jeg bagte boller i morges, og på dem røg Rom Butter’eret. Som den ene ejer af Smovseriet sagde, så er det “ligesom brunsviger på brød.” Det var virkelig lækkert og mums! Udover de lækre ting vi blev fristet af, havde de også forskellige patéer, marmelader, olier, salte, te fra Sing Tehus og meget andet! Til hverdag er det lidt dyrt i længden med sådanne gourmetvarer, men når nu chancen for et lagersalg var der, blev jeg nødt til at lade mig friste! Det er nu også dejligt med nogle kvalitetsvarer, hvor man virkelig kan smage (og se), at der er lagt mange ressourcer i dem.

Hvis du ikke kendte Smovseriet kan jeg på det varmeste anbefale at holde øje med deres facebookside, hvor du kan følge med i deres gøren og laden (og lagersalg!) lige her.

Har du brugt weekenden på gode og rare ting? Det er nu altid dejligt med en friweekend, hvor der absolut ingen planer er.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] lagde jeg vejen forbi Smovseriet som er et skønt bekendtskab. I kan evt. læse mere om butikken her og her. Det var den altid søde og smilende ejer af biksen Britta, der stod bag disken, og da hun […]

  2. […] igen. Jeg ved ikke, hvor mange af jer der har læst dette indlæg? Men sidste år trak jeg Casper med til at lækkert lagersalg med alskens gode […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *