Et lille tip om den populære hylde fra Søstrene Grene

Da jeg var i byen den anden dag (efter mit forfærdelige tandlægebesøg måtte der lidt retail therapy til) hoppede jeg vejen forbi Søstrene Grene på gågaden. Efter de har bygget om og er rykket ned i stuen, ved jeg ikke rigtig om jeg synes butikken er så rar mere. Misforstå mig ikke; butikken ER virkelig fin. Jeg havde måske bare håbet på, at de valgte at udbygge og ikke “bare” flytte ned i stuen. Den er jo ikke større er den?

Anyways, så faldt jeg over to ting, jeg måtte have med hjem. Denne fineste brødkurv i de fine bærfarver passer den nemlig ind i mit farvetema for indretingen herhjemme; støvet mørkelilla, grå og grøn. Udover den måtte jeg også have den populære hylde med hjem. Den har været vildt hypet, og selvom det “bare” er en hylde, så forstår jeg det godt. Designet er enkelt, minimalistisk og smukt, hylden fåes i flere farver og med både to eller tre hylder.

Jeg hapsede, som du kan se, den med to hylder. Størrelsen passer nemlig perfekt ind i entréen, hvor der virkelig manglede en afsætteplads til nøgler og småting. Indtil nu har der kun været “nøglehovedet”. Det sorte hoved i metal, der forestiller et krondyr eller noget i den dur. Ærlig talt ved jeg det ikke, men jeg ved, at den ikke har været nok. Der har været så bart ude i entréen også, og det gør den her hylde kål på.

Så bare et lille tip fra mig om, at hylderne igen er på hylderne (haha) hos Søstrene Grene på gågaden i Odense.

4 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg, at butikken er blevet mindre… De har så også skilt sig af, med alt det der skrammel, de plejede at have, så der stort set kun er lækre ting nu, men jeg kunne nu sagtens have brugt de gamle lokaler fyldt med de nye ting 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
 2. Tine
  Tine says:

  Jeg sytes også, at butikken var mere hyggelig og snirklet, da den lå i overetagen. Men, som du siger, de har jo stadig mange fine ting 🙂
  Den der hylde er bare så flot i de fleste hjem!

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ja den var faktisk lidt mere hyggeligt før. Men altså de har da heldigvis valgt at beholde de fine ting, og ikke alt for meget crap 😛

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *