5 MAROKKANSK INSPIRERET TÆPPER, DER VIL PASSE IND I ENHVER ENTRÈ

INTERIØR MAROKKANSK TÆPPER ODENSE BLOGGERS BLOGGER JEANETTE HARDIS LET'S BLOG SOME SHIT{ //1 //2 //3 //4 //5 }

Tæpper. Simpelthen. De har for mig altid været en lidt overflødig del af indretningen. Jeg forstod ikke rigtig meningen med dem. Omend der er utallige meninger!

Det var Casper, der for halvandet år siden insisterede på, at vi skulle have et tæppe under vores spisebord. Jeg var ret apatisk, hvad dét angik. Men jeg begyndte nu nok alligevel at skue meningen med galskaben. Det var da i grunden ganske fint det tæppe, der fik plads under spisebordet med tilhørende stole. Det “samlede” ligesom møblerne, og nu har jeg langt om længe fundet min egen mening med de dersens tæpper.

Jeg leder derfor efter et nyt tæppe til vores entre. For ja; jeg købte sgu selv et tæppe i efteråret til vores L-formede entré. I den ene side af rummet passede det nemligt fint ind, at der lå et aflangt tæppe, og det har vi været ganske glade for. Det samlede netop rummet, og gav en mere hjemlig følelse. Hvor mærkeligt det end lyder. At et tæppe kan give en følelsen af at være hjemme.

Med to hunde, der ikke har lært at tørre potterne af inden de entrerer lejligheden, så er det efterhånden klar til en udskiftning. Den anden dag fik det en gang bank af Casper ude i haven. Det hjalp gevaldigt, men jeg er nu alligevel på udkig efter et nyt stykke tekstil til gulvet.

I den anledning kom jeg straks til at tænke på Ellos. Siden jeg husker fra min barndom, hvor et tykt katalog kom dumpende ind ad brevsprækken. Heri var fine katalogdamemodeller iklædt fint tøj, man kunne bestille fra kataloget. Jeg husker især gardinsektionen. Spørg mig ikke hvorfor. Min hukommelse har uransagelige veje.

Nu er Ellos langt fra katalog-ind-ad-brevsprækken-butik mere. De har jo ALT man overhovedet kunne tænke sig på deres webshop, og jeg lurer tit inde på deres webshop. Især, hvad indretningen angår, for deres priser synes jeg er ret fine samtidig med, at deres møbler er af udmærket kvalitet.

Jeg var derfor inde og lure efter tæpper på webshoppen og faldt over ovenstående fem tæpper, jeg mener vil passe ind i de fleste hjem. Det kræver selvfølgelig, at man har et rum, hvor størrelsen passer, men det behøver selvsagt ikke kun være til entréen.

Nok om tæpper. Nu vil jeg se chick-flick på TV2 og lade det aftryk jeg har lavet hele dagen i sofaen omsluge mig yderligere. Kan I have en skønt lørdag aften ♥

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *