Jeg holder foredrag i Odense (om blogging, privatliv og bagsiden af medaljen)

En blog kan være ret meget #ananasiegenjuice.

Men med det senmoderne samfund vi lever i i dag, er rammerne sat for individualisering, navnepillebeskuelse og metodisk refleksion. Hvilket jeg synes, er rigtig sundt. For i alt dette hører også personlig udvikling og refleksion over, hvem vi er som mennesker og hvordan vi agerer i verden her og nu.

Jeg har de sidste fire år blogget under mit site Let’s Blog Some Shit. Jeg forstår ikke, at det kun er fire år, for det føles som i et andet liv, at jeg startede denne blog. Igennem bloggens levetid har jeg ændret og udviklet mig meget, hvilket selvfølgelig betyder, at det har bloggen også. Dette på mange måder. Måder form og indhold har været gennem mange forandringer, og nogle gange har jeg ikke anet, hvor det bar hen.

Men på et tidspunkt, har jeg bare valgt at følge med hvorhen bloggen tog mig. Den har taget mig mange forskellige steder hen, givet mig mange oplevelser og ladet mig møde mange helt igennem spændende mennesker. Hele vejen igennem har jeg dog haft en distance til alle jer kære læsere. Ikke fordi jeg ikke har kunne føle jer derude på den anden side af skærmen. Men fordi skærmen alligevel har fungeret som et slags skjold, filter eller visir om man vil.

Men nu er det tid for, at jeg tager jer med bagom skærmen! Sådan ægte in real life!

Jeg holder foredrag på Froggy’s Café i Odense. Det sker på mandag d. 23. april, og jeg glæder mig helt vildt! Her vil vil fortælle om, hvordan hele min bloggerkarriere er startet og ikke mindst hvorfor. Jeg vil fortælle om den udvikling både jeg og bloggen har undergået og jeg vil fortælle om bagsiden af den ellers veliscenesatte verden, som sociale medier nogle gange kan være.

Jeg advokere for, at vi skal være ærlige på sociale medier. Jeg bruger meget af min taletid på at vise min sårbarhed, mine usikkerheder og tale højt om de ting, der normalt kan være svære at tale om. For jo mere vi taler højt om de svære ting, jo mere ændrer vi normen for, hvad der kan være svært at sige højt. Som min ensomhed og følelse af, at jeg ingen venner havde, eller dengang jeg, på et meget abstrakt niveau, skrev om min stress, eller sidste sommer, hvor jeg brød en masse grænser og gemte min indre kylling væk.

Nu kommer jeg til at være så hudløs ærligt som jeg overhovedet kan til dette foredrag. Jeg kommer til at snakke om, hvad der kan være svært at konstant at tænke over, hvad næste indlæg skal indeholde eller hvordan næste billede skal redigeres. Jeg kommer til at fortælle om, hvor nervepirrende det kan være bare at gå en tur i Netto og ikke mindst, hvordan det har påvirket mit helt private liv. For det er ikke altid ligetil at forklare mine nærmeste, hvordan hele blogger-livet kan fusioneres med livet udenfor sociale medier. Og nogle gange kan jeg slet ikke dele ting, som jeg egentlig gerne vil. Det kan der være mange grunde til, og dem vil jeg også fortælle om på mandag.

Det koster kun 150,- for en billet til foredraget – du køber en billet enten i Café Froggy’s eller ved at ringe til dem på tlf. 65907447.

Det her er i øvrigt ikke en reklame for Froggy’s – bare så vi har det på det rene. Det er mig, der er booket til et foredrag og rigtig gerne vil have nogle af jer med som gæster. Selvom jeg faktisk slet ikke ved, om jeg tør stille mig derop til fuld skue! Jeg kaster i hvert fald mig selv ud langt ude fra min komfort zone – og det skulle eftersigende være derude, hvor vi lærer allermest.

3 replies
 1. Jeanette Henriksen
  Jeanette Henriksen says:

  Jeg ville faktisk rigtig gerne derind, men jeg er piv fattig og har så mange ting i næste uge..

  Du er bare hammer sej.. Jeg drømmer selv om at jeg en dag gerne vil turde kaste mig ud i at lave et foredrag. Er sikker på du nok skal klare det super godt.. Det bliver helt sikkert en vild oplevelse..

  Knus <3

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *