SOMMERHIPPIE

Endelig er den her. Sommeren. Langt om længe. Det var fa…. også på tide! Jeg er typen, der elsker sommer og den varme der ofte følger med. Hedebølge kom an! I går viste Odense sig virkelig fra sin bedste side. Badet i varme guldstråler, der fyldte luften med glitrende og glimtende støv. Jeg følte virkelig den gode sommerstemning, der uomtvistlelig lagde sig over Odense som et tæppe over de kølige ben en kølig sommeraften. IMG_0908
Jeg var derfor hoppet i klasisske cowboy’der shorts og en fantastisk fin og meget 70’er inspireret trøje fra Zara. Der har udsalg lige nu btw – selvom jeg nu aldrig har ment, at deres udsalg var noget at råbe hurra for. Hvis der skal være udsalg, så lad der være udsalg. Ikke alt det der, “nu sætter vi prisen ned med 100 kr.”. Bah det er jo ikke udsalg. 50% du – så snakker vi udsalg. Eller er det bare mig, der bliver endnu mere nærig end normalt når det drejer sig om udsalgs?

Til mit lidt 70’er fine tøj havde jeg valgt at iklæde mig de føromtalte sandaler fra Deichmann sko. Det er stadig nogle af de mest behagelige sko jeg har haft og gået i.

IMG_0910IMG_0940 IMG_0911IMG_0941 IMG_0926Og så blev det da også til en lille snurretur så der kunne komme luft i de store ærmer.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *