HVERDAGSTIRSDAG OG MASSER FARVE!

Lige så fint og uspoleret vejret var i går, ligeså grimt og upoleret er det i dag. Jeg glæder mig virkelig meget til det bedre vejr, de lover resten af ugen. Jeg orker ikke mere regnvejr eller blæst. Det må faktisk bare gerne blive sommer nu. Helst i går egentlig.

Jeg kan heldigvis se, det lysner op derude, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg skal nemlig afsted senere i dag på cykel. Det er klart mit foretrukne transportmiddel. Jeg kan komme overalt i Odense, og vejarbejde er inden hindring.

Jeg skal først til et frivilligtmøde i eftermiddag angående SPIS Odenses Aspargesfrokost (læs mere her og køb billet) nu her på lørdag. Som du kan nok regne ud, så har jeg nemlig meldt mig som frivillig. Jeg elsker, at der sker sådanne ting i Odense, og vil hellere end gerne støtte op omkring sådanne tiltag. Vi skal være gode til at dele det gode budskab, og sørge for udviklingen i Odense med bl.a. fokus på de lækre og lokale madvarer og restaurationer.

RICETERIA ODENSE ODENSEBLOGGERS KAFFE

Anyways – det var lige et sidespor. Men dét er én af grundene til, jeg håber på bedre vejr senere i dag. Den anden grund er, at jeg efterfølgende skal til Riceteria Salon med hende her. Og der må vejret godt klare op til turen indtil byen på cykel. Ja tak!

Jeg glæder mig meget til aftenen – vi skal bl.a. spise god mad og høre foredrag af Marianna Stagetorn Kolos, der er indehaver af La Glace. Både lækkert og spændende right? Jeg har ikke været med til nogle events på Riceteria før, så jeg glæder mig meget til at se, hvordan det forløber. Faktisk var jeg for første gang på Riceteria i sidste uge.

Jeg havde haft et møde hos min a-kasse tidligt om morgenen, og trængte til en god kop kaffe og en stille stund. Det fandt jeg hos den fine og farverige café. Jeg var endda så heldig at ramme deres “happy hour” mellem 9-10, hvor der er halv pris på deres kaffe og varme drikke. Jeg sad der i godt og vel 2 timer. Det passede ganske fint, hvor på det tidspunkt begyndte caféen at blive indvandret af ret mange børn og deres (formentlig) mødre.

Arbejdsroen var derfor fin indtil da, men omkring frokost smuttede jeg altså. Der gik sgu lidt for meget mødregruppe i den. Ikke, at der ikke skal være plads til det! For pokker da! Men så er det fantastisk, at Odense har så mange forskellige caféer alt efter ens formål.

Nu vil jeg gøre klar til resten af dagens aftaler. Og hvad siger du egentlig til det nye layout herinde? Jeg ved godt, der roder lidt lige nu, men jeg lover at komme efter det!

 

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *