Ugen der gik | No. 14

…. jeg fatter slet ikke, at der allerede er gået 14 uger siden jeg startede denne føljeton!

…. samtidig fatter jeg heller ikke, at den sidste uge allerede er gået. Det er SÅ kliché, men hold kæft, hvor går tiden hurtigt.

…. og der sker alligevel så mange ting på så kort tid. Jeg har bl.a. trænet tre gange i løbet af ugen. Det tal vil jeg egentlig gerne oppe til fire, hvor én af gangene måske er mest kredsløbstræning.

….. husk, at I kan følge med på sidelinjen af min træning på min træningsprofil, hvor jeg deler videoer fra min træning. Find mig lige her.

…. det går til gengæld rigtig godt til min træning for tiden. Jeg fik PR i squat den anden dag på 110 kg, hvilket var en kæmpe sejr efter en masse fokus på min hofte. Den har jeg nemlig haft nogle udfordringer med – eller rette sagt mine hoftebøjere. Jeg har ikke så godt af at sidde stille hele dagen. Jeg bliver simpelhent for stiv i mine led, og det har har min træning altså gjort underværker imod.

…. jeg er begyndt at træne meget i REPEAT, der ligger ved havnen, og det center vil jeg gerne anbefale. Det har næsten alt det udstyr jeg bruger til træning, og en masse kredsløbsmaskiner, sødt personale og god plads. OG det bedste; deres åbningstider 24/7. 1

…. jeg brugte også sidste uge på at spise en lækker middag på Gastroteket med hende her, der hiver teltpælene op og rykker til Aarhus sgu! Den nyhed fik jeg over et ‘bræt’ og en glas rødvin. Jeg vil dele oplevelsen fra Gastroteket herinde i løbet af ugen, så stay tuned! 

…. så var jeg også til koncert med Clara Sofie og Diana Dark på Kansas City fredag. Hold. nu. kæft. det var en fed oplevelse! Det var selvfølgelig fordi jeg skulle arbejde, og da indebærer bl.a., at jeg koordinerer  og har ansvaret for aftenen. Også at musikerne har det de har brug for, og går på til tiden. Her kan jeg godt afsløre at begge dame både er skide dygtige på scenen, men også er virkelig søde bag scenen! Det var kæmpe stort at få lov til at få de oplevelser nu jeg har hørt deres musik så meget.

2

….. så fik vi endelig en ny ovn! Den gamle var stoppet med at virke med varmluften, og selvom kogeplader og grill virkede, så skulle der altså en ny tid.

…. vi fik sat den nye til og alt virkede fint samme dag, og vi jublede over en lækker ny ovn med keramiske kogeplader.

…. vi jublede knapt så meget dagen efter, da jeg tændte ovnen for at ville bage boller, og der lige pludselig stod sort røg op bagfra ovnen!

…. der gik maks ti sekunder så gik den ud, og nu har vi en helt ny ovn, der ikke virker… Heller ikke kogepladerne… Såh deeeet.

….. vi fik fat på en teknikker fra BOSCH, der gerne vil komme og kigge på den. D. 10. november!!! Så indtil da er vi uden ovn. #hejjusteat

3

….. det betyder, at vi har spist mange rugbrødsmadder og sandwichs. Heldigvis har vi en lille kombiovn, så vi kan lave lidt mad i den, men ingen kogeplader. Jeg savner allerede min havregrød, som jeg overvejer at lave i mikroen nu… Kan man ikke godt det?

…. jeg ser på den anden side frem til at bruge undskyldingen, “men vi har jo ingen ovn”, når jeg foreslår take-away de næste mange aftener.

….. jeg tror lidt, at vi har en teknik-forbandelse herhjemme. Den nye router vi også have købt, viste sig at være tom. Bare tom. Det var kun en tom skal.

…. da vi ville bytte den, har de endda solgt de sidste af den model, så vi måtte et helt nyt sted hen og finde en.

…. for hvem fanden kan undvære wifi? Ja jeg spør’ bare…

4 replies
 1. A+K/VenterPaaVinBlog
  A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Grød i mikro’en dur sagtens B-)
  Hader når køkkengrejet ikke dur – havde lige 2 uger, hvor min køleskabslåge skulle løftes af og på, fordi skruen var knækket. Så købte jeg sgu det første og bedste på DBA – viste sig der var et næsten ubrugt et i en studielejlighed 3,5 kilometer fra mit hjem, til en tusse. SOLGT!

  – A

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg har faktisk tidligere købt nogle poser fra Quaker med havegryn, som blev til havregrød med vand + mikro. Men skal jeg bare bruge almindelige havegryn og vand og så i mikroen?

   Ej okay det lyder virkelig også op ad bakke!! Lækkert med et ‘nyt’ så tæt på og billigt!

   Reply
 2. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Den skulle være god nok, den med havregrød i micro-børgen. Det gjorde min farmor og farfar altid, omend det virkede hamrende forkert for lille, vanebaserede mig, haha.

  – var i øvrigt ved at gå i koma i lufthavnen i dag, da jeg sad med tømmermænd og ikke kunne få wi-fi, så tror umiddelbart ikke det er mig, du skal sætte på den der potentielle liste 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Jeg må prøve det! Du er den anden, der siger det fungerer nu.

   Hahah det har ellers været spændende at følge med på IG, men jeg vil lige skrive det bag øret 😉

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *