L:A BRUKET

La bruket
God tirsdag derude ♥

Som skrevet i dette indlæg, var jeg i København til en kandidatfest for nogle uger tilbage. Til en sådan fejring hører selvfølgelig gaver, og kandidaten i denne omgang havde bl.a. ønsket sig produkter fra L:A BRUKET. Jeg havde set lidt til mærket inden, jeg øjnede det på ønskesedlen hos min veninde, men jeg havde ikke rigtig undersøgt det nærmere.

Måske fordi jeg ved første øjekast syntes, at priserne var lidt pebret for produkterne. Jovist, de var da pænt pakket ind og for mig, der har skrevet speciale omhandlende emballagedesign, så ved jeg, hvad emballage betyder for forbrugerens anvendelse af produkterne. Samtidig vil jeg gerne have value for ma’ money, og havde lidt svært ved at se, hvor den reelle værdi lå henne ved disse produkter.

Dette måske fordi jeg ikke undersøgte dem nærmere på egen foranledning. Det gjorde jeg dog da de, som skrevet, stod på denne kandidats ønskeseddel.

Jeg ved, at de fører produkterne hos Dr. Adams i Odense, og derfor slog jeg vejen der forbi. (Kender du ikke butikken er den et beklædningsslaraffenland indeholdende fantastiske designere og sødt personale).

Det var bl.a. en sød pige hos Dr. Adams, der fortalte mig, at L:A Bruket er økologisk produceret, og at alle materialerne i produkterne er naturlige. Det er et svensk firma, der er ophavsmand til produkterne, og naturmaterialer og økologi er den største prioritet for dem, når de skal udvikle produkter.

Nu stemte prisen lidt bedre overens med produkterne synes jeg. Det, at jeg ved, at der ingen kemiske stoffer er i produkter som sæbe, creme og generelt hudplejeprodukter, det er noget, jeg rigtig godt kan lide. Jeg skal ikke sige mig fri for at bruge produkter fyldt med farvestoffer og andre, sikkert kræftfremkaldende, stoffer, men det at, jeg indimellem kan bruge produkter, der er helt naturlige, det tiltaler mig.

Kender du i forvejen til L:A Bruket produkterne, og har måske en favorit? 

Jeg kunne i hvert fald godt finde på en dag at investere i nogle af produkterne. Især håndcremen ville være dejlig at prøve. Jeg får ret nemt tørre hænder. Især på denne tid af året, hvor årstiderne skifter og temperaturen er meget omskiftelig. Well well.

Resten af min dag skal bruges på at skrive en ansøgning og øve mig i InDesign. Jeg var på et minikursus i sidste uge, og jeg bliver jo kun bedre, hvis jeg øver mig. OG så skal jeg faktisk til et mindre event i aften.

Vi er nogle bloggere fra Odense, der er inviteret til forpremiere på filmen Carol der bliver vist til arrangementet Tøsetirsdag. Jeg ved bl.a. at denne søde kvinde skal med. Fordi man sikkert plejer at være to, der går i biffen sammen, så måtte jeg tage en ledsager med. Ret fancy må jeg sige. Umiddelbart spurgte jeg Casper om han ville med, men jeg havde måske lidt på forhånd regnet hans reaktion ud. En invitation til en pigefilm og tøseaften var ikke lige hans kop te.

Jeg vidste derefter straks, hvem jeg måtte spørge. Min gode og søde veninde Charlotte, som sidste år også fungerede som min specialemakker. Hvad hun ikke har måtte finde sig i mht. bloggen imens vi sad sammen hver dag imens vi skrev. Hun har taget rigtig mange billeder af mig til bloggen, gået længere ture for at finde lokations, fundet sig i mig, der stressede over indlæg. Hun lagde sågar en dag lejlighed til et tv-interview! (Det kan du se her). Derfor skal hun altså med i aften i biografen.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften, og til at hygge lidt med Charlotte. Vi skal endnu finde ud af, at vi ikke længere er “kollegaer”, men veninder. Jeg kalder hende stadig min specialemakker i stedet for Charlotte hah! Det skal jeg altså lige vænne mig af med.

Er der nogen af jer, der tilfældigvis skal til forpremieren i aften? Så må i endelig lige sige hej! Husk, at du kan følge med på snappen også (jhardis) og Instagram, hvor jeg helt sikkert opdaterer i aften!

Nu vil jeg hoppe ind i ansøgningsdokumentet og samtidig lægge lak på neglene til i aften. De kan tørre imens jeg skriver. Win win!

{ Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] jeg skrev den anden dag, så var jeg og nogle andre søde bloggere fra Odense inviteret til forpremiere på filmen Carol. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *