FØRSTE VIDEO PÅ BLOGGEN: INTERVIEW

Min weekend har været fyldt med tusind gøremål, udflugter, aftaler og lidt arbejde. Jeg sad bl.a. på havnen hele søndag sammen med Casper og min specialemakker. Her benyttede vi os af, at der hver søndag bliver afholdt et åbent loppemarked. Du kan komme og stille en bod op, og få lov til at sælge ud af dine ting fra gemmerne. Det koster kun 100 kr. Søndag var jeg derfor tidligt oppe, og kl. ni sad vi parate til at sælge ud. Tiden gik virkelig hurtigt, og det var få tidspunkter, hvor man fik et roligt øjeblik. Jeg kan virkelig anbefale, at tage derned en søndag og stille op.

Men dette indlæg skal faktisk handle om en anden dag i sidste uge. Tirsdag blev jeg nemlig kontaktet af to journaliststuderende. De ville gerne lave et interview med en blogger her fra Odense, og det sagde jeg ja til. To timer senere sad jeg derfor foran kameraet og svarede på alskens spørgsmål omkring bloggen.

Det tænker jeg måske kunne være rigtig sjovt for andre at se også. Jeg taler nemlig om nogle ting, der oftest er “behind the scenes” her fra bloggen. Det var rigtig sjovt at være med til, men super akavet. Foran et almindeligt kamera kan jeg sagtens stille mig op, men et videokamera gjorde altså opgaven lidt udfordrende.

Jeg har overvejet at lave et QA-indlæg her på bloggen; er det noget I kunne være interesseret i?
Hvis I har nogle spørgsmål I kunne tænke jer svar på, er I i hvert fald velkommen til at stille dem i dette indlæg.

Men først; Interview

3 replies
 1. Louise Haack
  Louise Haack says:

  Ej, hvor er det fint musse 🙂 Det er jo ude fra uni, og det minder mig totalt meget om tiden på Medietorvet 😀

  Reply
 2. Jeanette
  Jeanette says:

  Hihi ja det er nemlig! Det var SÅ sjovt! Også noget af en oplevelse faktisk – der ligger meget mere arbejde bag sådan et klip, end man lige tror. Også fra min side af 😉

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. L:A BRUKET says:

  […] der stressede over indlæg. Hun lagde sågar en dag lejlighed til et tv-interview! (Det kan du se her). Derfor skal hun altså med i aften i […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *