10 FACTS ABOUT ME #4

  1. Mine øjne hader, hader, hader rå løg. De begynder at reagerer, hvis Casper skærer løg i køkkenet, og jeg sidder i stuen. Hvis jeg selv skal bruge løg når jeg laver mad, er det sikkert, at jeg kommer til at stå og tude over gryderne.
  2. Når jeg står op, er det første jeg gør at børste tænder. Jeg kan slet ikke fungere uden, at mine tænder er børstet. (Jeg børster dem selvfølgelig også om aftenen. dåååh). Til gengæld multitasker jeg næsten altid imens, for jeg synes også, at det at børste tænder er virkelig (!) kedeligt! Jeg kan sagtens sætte kaffe over, rede sengen, tjekke blogge etc. imens. Så er jeg også sikker på, at jeg får børstet dem grundigt igennem hah!
  3. Min sodavand (eller danskvand) kan KUN have for lidt brus!
  4. Jeg har ikke været til frisør siden marts. Jeg kan mærke, at mit hår er begyndt at hade mig. lidt.
  5. Jeg har en irrationel frygt for frøer. Du må ikke spørge, hvorfor. Jeg kan bare ikke klare frøer. Deres tilsyneladende klistrende hud, og utilregnelige hoppen rundt. Bradr.
  6. Jeg kan spise berniasesovs til alt. Det er efterhånden blevet en ting, at jeg elsker berniasesovs, og min svigermor driller mig med det når hun laver mad, hvor hun serverer sovsen til. Selvfølgelig en ekstra stor portion nu, hvor jeg spiser med.
  7. Mine to hunde er af racen Shetland Sheepdog, og er begge tæver. De er to forskellige farver; sort/hvid og blue merle. Den sort/hvid hedder Mercedes og den blue merle hedder Temptation. Det er ikke just de mest almindelige hundenavne, men det er heller ikke helt almindelige hunde hæhæ <3 Hvis du er nysgerrig (hold nu op, det er du jo) så kan du se dem lige her.
  8. Jeg er vokset op med hund (og alskens andre dyr) i hjemmet, og købte min egen hund da jeg var 14 år (farvel konfirmationspenge). Livet med hund kan være mindre spontan end ellers, og der er andre ting, der skal tages hensyn til, men jeg kan slet ikke undvære dem.
  9. Jeg har dyrket sporten agility med mine hunde på højt konkurrenceniveau, og er uddannet agilityinstruktør.
  10. Jeg kan også godt lide katte, og ønsker mig én når vi en dag flytter i hus.

 

Læs de andre spændende (hah) indlæg lige her, her og her.

………………………………………………………………………….

Husk forresten, at du kan følge bloggens facebook side lige her, følge med på Instagram her, finde bloggen på Bloglovin, og finde mig på snappen @jhardis.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *