ODENSEGUIDE // ODENSES MÅSKE BEDSTE BLOMSTERCENTER OG MIN SØNDAG I BILLEDER

STIGE BLOMSTER ODENSE BLOGGER

Yaas en søndag! Ah det har virkelig været en skøn, skøn dag! Selvom jeg havde en anelse mas med at sove i nat. Jeg brugte hele min lørdag på at hjælpe til ved Aspargesfrokosten i går afholdt af SPIS Odense. Genialt koncept, hvis du spør’ mig. Altså det med den frokost og de friske asparges. Ikke det med min manglende søvn.

Grunden var til dels varmen i nat, men den største grund var nok fordi, jeg efter frokosten fik et par øl eller flere med de andre, der hjalp til ved frokosten. Det var slet ikke meningen, jeg skulle have en fjer (eller ti) på, men det endte det altså med. Ofte er det også de spontane aftaler uden mål, der ender med at være de hyggeligste. Og det var det så sandelig i går!

Det resulterede i, at jeg faktisk vågnede ganske tidligt i morges. Altså kl. 8.00. Alt er vel relativt. Men her gad kroppen faktisk ikke ligge under dynen mere, så Casper og jeg hoppede sgu ned for at træne. Den havde jeg ikke set komme, men det var en ganske fornøjelig affære, og efterfølgende kunne vi holde søndag med god samvittighed.

Det gjorde vi ved at cykle ud af byen og ind forbi måske en af de bedste havecentrer/blomsterhandlere, der findes i og omkring Odense; Stige Blomster. Det er ikke en “blomsterhandler” i den forstand vi måske kender dem fra byen. For de sælger ikke buketter eller afskårne blomster, men blomster og grønt til udplantning. Vi købte rigtig meget derfra da vi for år tilbage havde kolonihave ude ved Bolbro. Det var fantastisk billigt, og prisen har også noget at sige, hvis hele haven skal fornyes.

1STIGE BLOMSTER ODENSE BLOGGER

Billederne foroven tog jeg derinde i dag. De har SÅ mange forskellige blomster, og jeg endte faktisk med en af ovenstående med de fine flerfarvede kroner. Den står nu i vores altankasse og er en fryd for øjet. Udover blomster fik vi også købt 10 forskellige krydderurter for 100 kr. DET er altså billigt, og vi glæder os til at bruge af dem i madlavningen. De er blevet plantet i et højbed i haven her til eftermiddag, og skal bare vokse sig endnu større nu.

Hvis du er på udkig efter krydderurter, så er det altså stedet at besøge. De har ALT, hvad hjertet kan begære af forskellige krydderurter. Vi endte bla. med rødbladet basilikum, timian, stevia, estragron og koriander. Vi cyklede derud fra Skibhuskvarteret, og da jeg har en cykel med en ordentlig cykelkurv, kunne vi godt transportere det hele hjem. Havde vi været i bil, var læsset helt sikkert dobbelt så stort, men en cykel sætter altså sine begrænsinger når anvendt som transportmiddel. Ak ja!

Uanset hvordan du transporterer dig derud, så er det turen værd. Det vil jeg sgu godt sætte et koldt glas rosé på højkant for i hvert fald!

GRAFFITI LOVE ODENSE HAVN CYKELSTI LETS BLOG SOME SHIT BLOGGER ODENSE

På vejen hjem cyklede vi forbi havnen, hvor der langs noget af industriområdet står et langt hegn med en masse flot graffiti på. Det her med graffiti er helt sikkert en smagssag. Nogle elsker det og mener, at det kan betragtes som kunst, imens andre udelukkende betragter det med samme værdi som udskidt æ’vlegrød! Ak heldigvis er smag subjektiv, og der kan ikke fremmanes et facit for netop dette.

Hvilken i grunden er ganske udmærket. Jeg synes, det var fantastisk smukt, og Casper stoppede op foran “maleriet” med LOVE, og insisterede på at tage nogle billeder. Hvilket jeg ingenlunde ville lade gå chancen forbi, hvorfor jeg med det vuns klodsede bremsen på min cykel, der i det øjeblik kunne forveksles med et pakæsel. Herefter løb jeg straks over vejen og placerede mig strategisk, så både jeg og det fine kunstværk kunne foreviges. Hvilket jeg, uden det skal lyde alt for selvforherligende, synes lykkedes ganske tilfredsstillende hah!

Når. Jeg ville faktisk blot give havetippet videre til jer derude, der måske sidder og har lagt hovedet i blød over, hvor I dog skal finde jeres nye organiske udstyr til haven. Jeg håber, I har haft en skøn søndag, og får en fantastisk start på ugen! Jeg glæder mig RET meget til i morgen, men som en sand blogger laver jeg sgu kun en teaser for hvorfor. I ved – jeg vil ikke jinxe det… Sorwy!

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

4 replies
 1. A+K/VenterPaaVinBlog
  A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Jeg er tosset med vellavet grafitti, selvom jeg ved det i og for sig er hærværk – når jeg skal til Barcelona her d. 19., har vi også bestilt en så kaldt “alternativ rundvisning”, hvor vi skal se forladte bygninger, øko-urban haver, skatescener og ikke mindst grafitti. Det glæder jeg mig til 😀

  – A

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ja det er jo lige det. Jeg har det på samme måde. Dette hegn må de dog gerne male på, så der skal de ikke skynde sig for at blive færdige, (hvis nu de skulle blive opdaget), så der er værkerne lidt mere gennemførte. De har tiden til at gøre det rigtig pænt.

   Dét lyder vildt fedt! Jeg har været i Barcelona et par gange, og det er en skøn og smuk by. Har du været der før? Ellers så glæd dig. Der er SÅ mange fine ting at se og opleve.

   God aften!

   Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   La Sagrade Familia er et must see i Barcelona. Kirken bliver vist først færdig om 125 år fordi den bliver bygge via fonde, og hvis folk ikke donerer, bliver der ikke bygget.
   På Ramblaen ligger der et fantastisk kød-, frugt-, grønt- og fiskemarked som også virkelig er nogle timer værd. Det Gotiske kvarter skal I også gøre jer selv den tjeneste at kigge forbi, og samtidig holde et vågent øje til Dalis smukke bygninger. I er ikke i tvivl når I ser dem. Hvis I har tid (og interesse) er museet også et besøg værd.
   Ellers vil jeg anbefale en tur til havnen og promenaden, der er ganske hyggelig. Og hvis I er typerne, der gerne vil gå så gør endelig det! Vi gik den ene dag fra havnen ind til La Sagrada Familia på nok en timer (maks i hvert fald), og man ser meget mere ved at gå rundt. På vej tilbage tog vi en taxa som er RET billige i Barcelona.

   Ih håber du får en skøn tur! Vejret er helt sikkert dejligt der nu!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *