FREDAG EFTERMIDDAG I MUNKE MOSE & NOGET OM UPLANLAGTE PLANER

JEANETTE HARDIS ODENSEBLOGGERS ODENSE BLOGGER MUNKE MOSE

Ih og sikke en herlig fredag. Det gode vejr fortsætter i flæng, og jeg NYDER det i flæng!

Dagen i dag var planlagt nøje. Rengøring i hytten herhjemme så den var fin til at kunne holde weekend i, fotoshoot til bloggen, jobansøgninger og diverse ad hoc opgaver + en lille kærestepicnic!

Men kender du ikke det, at planerne nogle gange er til for at blive brudt? For en planlægger som jeg selv, kan dette godt være lidt af en udfordring. Jeg er dårlig til at afvige fra planerne. Især, hvis jeg selv er ophavsmand til dem hah!

Men nogle gange så må jeg sgu lige hanke op i mig selv, og hoppe på det der spontanitetstog mens jeg kan! Også selvom jeg føler det drøner forbi med 110km i timen, og jeg slet ikke tør hoppe på det.

I dag tog jeg hoppet, da en veninde skrev og spurgte, om jeg ville med på planteshopping. Casper har lige sørget for to nye højbede til haven, og de skal fyldes med diverse grønne lækkerier, så jeg takkede ja til både godt selskab og grønne indkøb. Hvilket samtidig betød, at mine planer for dagen ændrede sig markant.

For hvad der startede som en tur ud i det grønne endte med en tur sammen med to smækre damer ned til Mosen. Munke Mose altså, for hvem af jer, der ikke kender til Odenses udendørs skatte. Mosen er en lækker.. park (?). Det vil jeg i hvert fald prøve at slippe afsted med at kalde området. Det flugter sig langs en del af Odense Å, og indeholder en KÆMPE legeplads, lækre græsområder og fine trapper, hvor man kan sidde helt ned til vandet.

Hvilket vi benyttede os af i dag med en god kop iskaffe i hånden! Så var det sgu helt okay at få mine planer forpurret. Når det er til fordel for solens varme stråler på mine virkelig (!) blege pusselanker, kaffe og godt selskab, så gør det sgu ikke noget. Desuden mødtes jeg med Casper efterfølgende i centrum, og vi gik den fine tur hjem til Skibhuskvarteret, alt imens dagens sologerninger blev vendt, og vi startede vores fælles gerninger for dagen sammen. Picnic ude et sted i Odense smukke rammer blev således udskiftet med egen baghave og noget så ordinært og borgerligt som at læse weekendens reklamer og aviser. Ahh. Sikke en skøn start på weekenden.

I morgen kommer næsten hele min dag til at gå til Aspargesfrokost afholdt af SPIS Odense. Her skal jeg gå til hånde, og selvfølgelig smage en masse nye asparges! Jeg elsker, at de sker sådanne events her i Odense, og drømmer om mange flere af den slags. Jeg synes det bidrager til at udvikle Odense i en positiv retning, at der sker disse ting, og derfor vil jeg hellere end gerne give en hånd med! Så kan jeg heller ikke komme udenom, at jeg drømmer om en dag selv at kunne være med på den udviklende side af lignende arrangementer i Odense, og så er det altså en god ide at holde fingeren på pulsen ikk’?

Skal du med til Aspargesfrokost? Eller har du helt andre planer for weekenden? Som måske ender ud i uplanlagte planer 😉

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *