SATURDAY NIGHT AT THE HARBOR

IMG_2822Et lidt sendt indlæg fra mine hænder. Hele weekenden er gået med arbejde. Bortset fra i går aftes. Der tog jeg en frisk salat og hundene under armen. Destinationen var Odense havn. Vi bor ret tæt på havnen, og ynder lægge vores rute til aftengåturen deromkring ret ofte. I går var der 90’er koncerter inde i byen, og det kunne jeg sidde og høre nede i havnen. Med dertilhørende ekko. Dobbelt op på 90’er musik!

Der var utrolig fredeligt og stille på havnen i går udover lige ekkoet. I hvert fald der hvor jeg havde placeret mig. Jeg indtog min mad lige ved vandets sagte brusen, og to andefamilier, der uden besvær gled forbi. Og er disse billeder fra lokationen ikke også fine og fredfylde?
Jeg vil lade billederne tale for dem selv og ønske en god søndag aften, og en dejlig start på ugen.IMG_2831 IMG_2833 IMG_2885 IMG_2886 IMG_2890

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *