OOTD: OPEN BY NIGHT

IMG_6097

I går blev dagen brugt på lidt speciale og træning. Vi er nemlig igen vel hjemme efter vores speciale-sommerhustur. Jeg havde inden vores afgang gjort mig nogle tanker omkring det at skulle være sammen med en veninde 24/7 i alle disse dage. ofte har man nogle små særheder, der normalt ikke bliver afsløret i løbet af en normal arbejdsdag, men når man lige pludselig skal dele hybel og overnatte flere nætter sammen; ja så kommer de særheder altså ud i lyset! Ofte uden, at man tænker over det. Det er indgroede vaner og rutiner, man ikke selv skænker en tanke, men som for andre kan virke absolut besynderlige!

Men det gik over alt forventning! Det har simpelthen været sådan en hyggelig, om end arbejdsom uge, og min specialemakker er en fryd at dele hus med. Den ene aften rullede vi rundt af grin i sofaen over leg med app’en Dubsmash! Vi producerede ret mange film, som jeg er sikker på, er nomineringer værd et eller andet sted! Da vi tog afsked den anden dag med hinanden og sommerhus for denne gang, kunne jeg endda mærke, at hendes skønne selskab allerede var lidt savnet. Så må det have været en god tur!

I går aftes blev spenderet i Odense by. Der var nemlig kulturnat OG Open by Night i Odense i går. Casper og jeg så derfor på dans og hørte jazz ved Brandts, og derfra dansede vi selv videre rundt i byen. Odense summede af liv og glade dage, og at kalenderen siger efterår, lader vejret ikke mærke sig af. Det var så smukt vejr i går, og de dage skal man udnytte og nyde!

Så det gjorde vi. Med en lille fotosession ved Munke Mose. Her gik vi efterfølgende en tur med kaffe i hånden fra kaffebaren Kafferisteriet. Den ligger lige ned til Mosen, men kun en spytklat fra gågaden (og jeg spytter virkelig ringe!), hvilket er perfekt, for så når kaffen ikke at blive kold til en tur rundt i de smukke omgivelser!

IMG_6106 IMG_6115Jeg sporter: Jakke eBay // T-shirt vintage fra min mors garderobeskab // Bukser Weekday // Sko Asos // 

 IMG_6145Jeg bruger min weekend på at arbejde. De penge kommer jo ikke dryssende af dem selv ind på kontoen. Hvis bare de ville!

Hav en rigtig skøn weekend derude!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *