JEANETTES CHILIMUFFINS

IMG_2899Det har været en fantastisk mandag for mit vedkommende. Mine forældre har nemlig været på besøg fra Sjælland hele dagen, og vi har bare tullet, fjollet og hygget. Noget af dagen foregik i, hvad nogle mener bør betegnes som helvedes forgår, andre mener er bolighimlen; IKEA. Men hvor end min familie og jeg færdes, så skal vi nok få det bedste ud af situationen. Vi testede bl.a. fåreskindspuders funktionalitet som hovedbeklædning (servicemeddelelse: dit udsyn bliver væsenligt forringet af fåreuld, men dit hoved forbliver varmt i alt slags vejr!), brugte uanede mængder tid i køkkenafdelingen, (min far vil påstå, at dette var et forsøg på at kede ham ihjel – vi var tætte på!), og spiste selvfølgelig tonsvis af köttbuller (jeg hoppede på kyllingen – vil ikke risikere at spise noget, der engang har sagt prruuhh).
IMG_2903Jeg købte faktisk kun en kande, en sukkulent og nogle fine madpakkeposer, som I kan se på billedet. Det tror jeg er en personlig rekord for besøg i IKEA. Jeg brugte poserne til at pakke muffins i. Mine forældre måtte nemlig have nogle af disse chilimuffins med hjem. De var hotte!

Jeg brugte en helt standard muffinopskrift til lyse muffins, tilførte mørkt kakaopulver, hakkede mandler, og hakkede chili. Ovenpå fik de en lys glasur med karamelsmag. Haps! Det kan altså virkelig anbefales – at spice kagerne op indimellem. Det gav en lækker varme, og komplimenterede den søde karamelsmag perfekt. IMG_2905{HELLO – Små flag og kageforme fra Søstrene Grene}

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *