OUTFIT // METODISTKIRKEN ODENSE

2015-07-23 13.02.29 2015-07-23 13.03.08Kjole Mads Nørgaard // Jakke H&M // Sko Deichmann 


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er troende. Jeg respekterer dem, der er, ligesom jeg håber, at de respekterer, at jeg ikke er. Når det er sagt, så synes jeg, at bygninger som denne Metodistkirke i Odense, der figurerer som bagggrund på disse billeder, er ufattelig smukke bygningsværker! Jeg er selv fra en egn, hvor der ligger en rundkirke, og den er en af de smukkeste bygninger, jeg har set. I dag gik min specialemakker og en tur og knipsede hurtigt et par billeder foran denne bygning.

Hvis du alligevel er i centrum og er i nærheden af Eventyrhaven, så er der ikke mange stenkast ned til den smukke bygning. Ligeså smuk denne bygning er, ligeså prægtig følte jeg, at Sankt Knuds Kirke, eller Odense Domkirke som den også er, var den anden dag, da jeg virkelig lagde mærke til den mægtige bygning. Sikke et arkitektonisk værk. Den ligger lige ved Rådhuset, så læg endelig vejen forbi der også, hvis du alligevel er på gågaden. Brug bare tre minutter på at betragte det smukke bygningsværk – især på en smuk sommerdag, hvor solens varme stråler glitrende oplyser de snirligt anbragte mursten er bygningen fantastisk at holde en pause fra shopperiet ved.

Bare fordi jeg ikke er troende betyder det bestemt ikke, at jeg ikke beundrer de smukke bygninger, der er blevet grundlagt pga. religion. Det er gennemtænkte arkitektoniske værker og jeg beundrer især, at det overhovedet har kunne lade sig gøre at bygge disse smukke bygninger.

Er jeg den eneste, der har det på den måde med mursten, der er lagt pænt ovenpå hinanden? Jeg kan blive helt mundlam og miste pusten når jeg ser bygninger, der er så smukt udførte.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *