PINDLE ODENSE: MINE BILLEDER

God mandag derude ♥

Min dag er indtil videre blev brugt på at træne, lykønske en studeveninde med hendes nye job og selv søge arbejde. Jeg vågnede til smukke solstråler, der kæmpede sin vej igennem gardinerne. Hvilken bedre måde at vågne op en mandag morgen? Det påvirker mig virkelig, at vejret er ved at vise sig fra sin mere strålende side her på det sidste. Luften er sprød og frisk på den der forårs-agtige måde. Jeg kan dufte, at der er forår i luften. Skønt!

Det gør selvfølgelig heller ikke noget, at jeg er forårsbarn, og har fødselsdag næste måned. Så nyder jeg foråret lidt ekstra.

Jeg har også nydt det fine vejr i sidste uge, hvor jeg foretog en takeover på Instagramprofilen @pindleodense. Profilen hører til gratisavisen af samme navn, der bliver udgivet hver 14. dag (om fredagen) her i Odense – som jeg også skrev i sidste indlæg omhandlende Instagramprofiler fra Odense, der er værd at følge med hos. . Nu på fredag bliver nogle af mine billeder fra min insta-takeover vist i avisen, og jeg tænkte, at jeg ville starte denne uge med at vise nogle af dem her også.

sushi og lerhavnen kaffe pindle odense

Har du været nogle af stederne som jeg besøgte sidste uge?
Husk, at du kan følge Pindle Odense på Instagram. Denne uge er det en ny blogger fra Odense, der laver takeover. Jeg synes det er så fint at kunne opleve Odense fra andres vinkel. Ofte opdager man nye stræder og steder i Odense som man ikke kendte i forvejen.

Nu vil jeg klappe computeren sammen, og gå en tur med hende her ♥ Hav en rigtig skøn mandag derude.

 { Følg med på Instagram // Facebook // Bloglovin // Snapchat @jhardis }

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *