BLOGGEREVENT PÅ KAFFERISTERIET & GIVE AWAY

I torsdags var en masse søde og dygtige bloggere (primært) fra Odense samlet til et event her i Odense. Det var de fordi jeg og kaffebaren Kafferisteriet havde inviteret til en hyggelig aften over en god kop kaffe. Ud over, at det var hyggeligt at møde en masse andre bloggere fra Odense, så var det en god lejlighed til at lære en masse omkring den kaffe, som vi alle er så glade for holder os kørende i løbet af dagen.IMG_5759IMG_6690IMG_6697IMG_6716IMG_6729IMG_6736 IMG_5760 IMG_5788

Hos Kafferisteriet ved de nemlig, hvad de snakker om når det det drejer sig om kaffe! De er (så vidt jeg ved) det eneste sted i Odense, der rister deres egen kaffe. Kaffebaren ligger lige ned til Mosen, og det er perfekt for mig når jeg går tur med mine hunde. Med en kaffe i den ene hånd og hundene i den anden, så kan en gåtur kun blive god. Har du været dernede?

Hvis ikke, så har du altså chancen nu! På bloggens facebookside kan du nemlig vinde et gavekort til den hyggelig kaffebar. Hop med over på facebook lige her; så har du måske chancen for at kunne forkæle dig selv og en ven med en rigtig god kop kaffe OG kage! Og hey; hvem siger nej til kage?!

Hav en rigtig god mandag derude! Jeg vil igen dykke næsen i mit worddokument og skrive videre på det speciale.

3 replies
 1. Stine Holt
  Stine Holt says:

  Det lyder som et fantastisk sted – der må jeg lige ind, næste gang jeg er på de kanter! Tak for en god kaffe-anbefaling – dem kan man aldrig få for mange af 😛

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det ligger bare SÅ godt – lige op til byen, men lige ned til Mosen også.

   Og jeg elsker de steder, der ikke er så kommercielle – ikke at en velkendt kop kaffe fra Baresso eller lign. er af vejen, men you get my drift 😉

   Vær endelig med på bloggens facebookeside om et gavekort til Kafferisteriet!

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] af Odenses dygtige bloggere til en aften fyldt med god kaffe! Du kan læse mere om selve eventet her. Det var første gang jeg afholdte denne form for event, og jeg lærte derfor meget som jeg kunne […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *