VIP-BILLETTER TIL FINDERS KEEPERS VUNDET AF…

SOPHIE! 

Stort tillykke Sophie! Jeg sørger for, at du og en gæst bliver skrevet i VIP-indgangen 🙂

Tak til alle jer andre for jeres deltagelse! Jeg ville ønske, at I alle kunne få billetterne!

Der kommer til gengæld en rigtig fin lille konkurrence igen om ikke så længe for alle jer, der kan lide god kaffe, så stay tuned.

Rigtig god weekend derude. Jeg vil fortsætte min fredag med noget mere specialeskrivning. Den skriver jo ikke sig selv. Jeg har prøvet at lægge papir og kuglepen i en skuffe og lade de to få lidt arbejdsro, men der sker sgu ikke en skid. Så jeg må nok hellere ramme tasterne igen i mit kære worddokument.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *