KEEPING MY FINGERS WARM: GLOVES FROM H&M

Tusind tak! For alle jeres fine tanker til mit sidste indlæg omkring savnDet blev jeg virkelig glad for! Og selvom det selvfølgelig ikke altid er lige rart at savne, så var det dejligt at mærke, at jeg ikke er den eneste med denne følelse indimellem.

I dag har tiden til savn slet ikke været der. Jeg startede nemlig min morgen med kig på speciale, efterfulgt af et møde i byen, efterfulgt af mere speciale. Som jeg også kigger videre på når aftensmaden er indtaget. Åh det bliver SÅ dejligt og befriende når vi er færdige. Lige nu er jeg godt nok ved at være lidt træt af det for at være ærlig. Andre, der sidder med denne følelse lige nu med skoleopgaver? Suk altså.

Jeg ville dog lige hoppe herind forbi for at vise jer et par handsker, som jeg viste jer i dette indlæg. Jeg havde nemlig allerede nappet et par af handskerne fra collagen for nogle uger siden. Mine hænder reagerer nemlig meget på kulden, og mit forbrug af håndcreme stiger eksponentielt med faldet af graderne udenfor.

IMG_7088 IMG_7090 IMG_7092^^Handsker i ruskind H&M^^

Heldigvis hjælper det meget at huske handskerne. Og disse er alt for fine til, at jeg glemmer dem. I ruskind med frynser. Meget i tidens trend. Er I begyndt at huske handskerne? Og huerne for den sags skyld.

Nu vil jeg hoppe videre i mit worddokument. Åh jeg skriver lige igen – gud, hvor jeg glæder mig til, at vi er færdige.

Rigtig god aften derude i stuerne.

……………………………………………………………………………………

Følg med på Facebook // Følg med på Instagram // Følg med på Snapchat @jhardis // Følg bloggen på Bloglovin

4 replies
 1. Louise
  Louise says:

  Klø på og få det overstået! Husker alt for levende det hårde slid – men det belønner sig!!

  Fine handsker i øvrigt. Alle mine er alt for praktisk anlagte.. Efter at have været afhængig af en cykel i mange år. De trænger til en “opgradering”!

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tak Louise! Jeg sidder as we speak (eller, skriver ikk) og “klør på”.

   Og tak 🙂 Det kan faktisk argumenteres for, at de er lidt praktiske hah. Jeg har altid brugt luffer, og til sammenligning er disse ret funktionelle, for nu kan jeg rent faktisk bruge fingrene. Men jeg skifter også imellem disse og mine luffer i varm strik alt efter, hvad jeg skal. Gåtur med hundene bliver ofte med lufferne på hænderne (de er bare varmere), imens de her bliver luftet i byen 😉

   Reply
 2. Christina
  Christina says:

  Fine handsker – der der frynse-kant er jo en super detalje 🙂 Jeg går selv om lurer på et par lyserøde – eller et par sølv – jeps, i mine øjne er handsker et af de steder men kan gå lidt amok 😛

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Det er jeg glad for, at du synes Christina. Jeg elsker nemlig frynsedetaljen! Det giver lige lidt ekstra pift 😉

   God ide! Jeg havde faktisk slet ikke overvejet at handsker selvfølgelig er et godt sted at gå lidt amok mht. farver og stil! Men selvfølgelig! De er nemme at skifte ud, og prisen er overkommelig. Læg endelig lige et link med, hvilket par du ender med! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *