DET HER SKAL DU LAVE I DAG I ODENSE!

Haløjsov lørdag!

Jeg tjekker hurtigt ind her til morgen for at fortælle dig, hvad du skal lave i dag. Jeps. Så god er jeg nemlig. Fortæller dig, hvad du skal lave og alt muligt. I hvert fald, hvis du er i Odense!

Der er nemlig Finders Keepers i dag nede ved havnen. Og det bliver du simpelthen nødt til at kigge forbi. Der er fine stande med lokalt design, men du kan også hilse på MIG sgu! Ja!

Men hvis du følger lidt med herinde, ved du nok allerede det. Jeg sir’ det bare lige igen. HVIS nu du skulle have glemt det. Man kan jo aldrig vide.

Så efter du har hørt Mads & Monopolet (det gør jeg altid lørdag formiddag), så hop ned til havnen og kig forbi. Markedet er åbent fra 11-17, og ligger i DOK5000. Hende jeg hjælper, (se hendes arbejde lige her), har (som du sikkert også allerede ved fra tidligere) gode priser til markedet, så hvis du kan lide hendes plakater, er der altså moneter at spare. Og helt ærligt; hvad der er sparet, er tjent. Dvs. der flere penge til andre ting. Er det ikke sår’n det er?

Udover at spamme jer herinde med “kom og besøg mig” indlæg, så hold øje med bloggen senere i dag. Der deler jeg nemlig en af, ifølge mig, Odenses perler. Stay tuned!

Nårh ja; hvis du ikke gider lette nummeren fra lørdagssofaen så kan du følge med, næsten på 1. række, på snapchat hele dagen. Tilføj @JHARDIS. Jeg kommer sikkert også til at lægge lidt op på insta, så den kan du også tjekke, hvis du ikke er helt sikker på, det der Finders Keepers er noget for dig. Over and out! //

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *