DET PERFEKTE BLOGGEROBJEKTIV – UANSET OM DU ER BLOGGER ELLER EJ!

13120859_10153580219210920_1765418505_o

SLØRET BAGGUND PÅ BILLEDER

Jeg har længe sukket efter “bloggerobjektivet” til mit nuværende Canon 1100D. I ved – sådan et objektiv, der kan give den helt perfekte, slørede baggrund.

Men imellem SU og dagpenge så er sådanne fine ønsker noget, jeg har kigget langt efter. For ikke at sige nærmest lagt på den støvede hylde, hvor alle mine andre materialistiske, uopnåelige ønsker ligger. Ved siden af Chaneltasken, de fine rødsålede høje hæle, en ny mac. Ak.

Men nogle gange smiler materialistguden sgu til én! Og til mig i denne uge. Som tidligere skrevet holdte jeg fødselsdag/kandidatfejring for min familie i sidste uge, og det gav altså nogle midler, der faldt på et tørt sted.

De faldt også på et nyt objektiv som jeg fik med posten i går. Jeg har købt det på DBA, så det er brugt. Det var en ret god deal, og jeg fik det til halv pris fra en fotograf, der skulle rydde ud i hans udstyr. Det kom i den originale indpakning, og ser præcist ud som nyt! Det gør mine to andre sgu ikke.

GENBRUG OG DBA

Jeg havde lidt skrupler ved at skulle købe det brugt, men al min tvivl er blevet gjort til skamme. Nu glæder jeg mig bare til at lære det endnu bedre at kende, og tage masser fine billeder! Det er noget jeg virkelig sætter pris på – fine og flotte billeder af god kvalitet. Det hænger bl.a. også fint sammen med mine planer om at ændre på bloggens format (læs om det her). Der kommer der forhåbentlig til at blive lidt mere fokus på billederne rent størrelsesmæssigt, og det glæder jeg mig også til.

For nu ville jeg også bare lige tjekke ind og dele min glæde! Husk, at du kan sige hej til mig i morgen til Finders Keepers her i Odense. Her vil jeg nemlig være for at hjælpe en veninde, der har en stand der (læs mere her). Hendes brand hedder MINIMALISTIC MESS, så ser du det nogle steder derinde, så køb lige alle hendes ting ik?! Jeg ved, at hun har favorable markedspriser, så der er altså noget at skrive hjem om!

Kan I ellers have en rigtig skøn weekend – om vi ses eller ej!

Find nye indlæg på BLOGLOVIN // Like bloggen på FACEBOOK // Se flere billeder på INSTAGRAM // Følg med til daglig på SNAPCHAT @JHARDIS

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *