PÅ DET SENESTE // HVAD JEG RENDER RUNDT OG LAVER

Phew tiden går virkelig hurtigt for tiden. Det er som om, at tiden løber igennem mine fingre som sandkorn; for at bruge en sand (pund intended) retorisk kliché.

De sidste par dage er gået med lidt længere dages specialeskrivning og aftenerne er gået ligeså hurtigt med både træning, gåture med hundene og spændende møder. 12167948_10153198540190920_2026415049_n^^Min specialemakker bruger den (over)eksponerede Hayhånd til lidt alternative anvendelser^^ 12167963_10153198540180920_1974175627_n^^Jeg er forelsket i de grønne vægge på nogle af altanerne på Sdu i Kolding^^12179388_10153198565745920_2084084335_n

^^Lækker kaffe og passionsflødebolle på Kafferisteriet i Odense^^

Specialets deadline nærmer sig med hastige skridt og vores arbejdsdage bliver derfor automatisk længere og længere. Vi vil så nødig gå på kompromis med noget som helst i forbindelse med denne sidste opgave i skoleøjemed. Samtidig er vi utrolig opmærksomme på, at vores proces skal være positiv og vi forsøger (så vidt som muligt) at betragte denne opgave som netop det; en opgave, der skal løses med det bedst mulige resultat. Selvom det nogle gange kan føles som værende en bestigning af Mount Everest uden udstyr that is. Jeg er sikker på, at vi nok skal komme over målstregen i god behold, om end et maraton, som denne proces er, nok skal afstedkomme nogle vabler og lidt midlertidige mén hist og her.

Billedet foran den fine levende væg er faktisk fra Syddansk Universitet i Kolding, hvor min uddannelse bor. Hvis det er gået nogens næse forbi, så er jeg lige nu specialestuderende på designledelse. I tirsdags tog min specialemakker og jeg turen til Kolding, hvor vi både skulle besøge vores vejleder og foretage nogle interviews til opgaven. Er væggen ikke fantastisk? Den er meget større end det ses på billedet, og består af en blanding af mange forskellige grønne planter. Det nye uni i Kolding er faktisk utrolig smukt, og selvom campus i Odense har sin charme (her har jeg også læst i to år), så foretrækker jeg altså bygningen i Kolding rent udseendemæssigt.

Udover Kolding har jeg også aflagt visit på et forholdsvist nyt og intimt kaffested i Odense. Så sent som i dag har jeg været til et hyggeligt blogrelateret møde. Faktisk er det et bloggerrelateret møde, for i næste uge sker der nemlig spændende sager for mange af Odenses bloggere. Jeg glæder mig super meget, især fordi det også er noget, der vil komme nogle af jer til gode.

Jeg har også brugt aftenen på Den Store Bagedyst. Holy molly nogle kager de producerer i det program. Jeg er trofast seer, og hepper i denne omgang på Micki – han virker så sympatisk og laver altså i min optik nogle virkelig flotte værker. Gid jeg kunne smage dem allesammen igennem tv’et! For at bage dem selv det sker altså ikke foreløbig.

Nu vil jeg pakke dynen på sofaen sammen og hoppe direkte ind og putte videre til en god film inden Ole kalder. Kan I have en god sen aften derude.

Husk, at I kan følge mig på Instagram og tilføje mig på snapchat @jhardis – der kan I se alle de små hverdagsglimt jeg lægger op 🙂

2 replies
 1. Stine
  Stine says:

  Ihh, Micki er altså også bare for herlig, men jeg må indrømme at jeg holder med Liv, og hendes entusiasme! 🙂 Hun gør mig simpelthen bare SÅ glad…

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ej haha jeg har det lige omvendt med hende! Alt den entusiasme – den slår mig ihjel haha! Men synes hun er virkelig dygtig, og bliver SÅ spændende (som en bagedyst nu kan blive) i næste uge.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *