TIP OM ZARADUFTE I ODENSE

IMG_7950

Det er faktisk efterhånden nogle uger siden at jeg købte disse parfumer fra Zara i Odense. Jeg har ville vente lidt med at skrive om dem, da jeg gerne først ville teste dem og se, hvordan de var i kvaliteten. Dén jeg kan konkludere, er udmærket. Især prisen taget i betragtning! Jeg mener, at jeg gav ca. 90 kr for hver duft, hvilket må siges at være noget af et scoop!

Jeg faldt egentlig først over Zara’s dufte hjemme hos min daværende specialemakker – nu KUN veninde! Men den proces, hvor man er veninder inden man tilgår en specialeproces, det er vist et helt indlæg for sig selv. Hun havde en duft stående på hendes badeværelse og ikke nok med, at den var æstetisk for mit øje som den stod der på badeværelseshylden, så duftede den også skønt. Det gjorde det ikke værre, at det var min venindes signaturduft, så oplevelser sammen med hende skyllede straks ind over mig.

IMG_7954 IMG_7955

Jeg måtte selv afsted til Zara i Rosengårdcentret for at se dufte giraffen an. Jeg faldt selv for disse to dufte som faktisk er lidt udenfor min normale duftkategori. Jeg er normalt til lidt tungere dufte med mange forskellige toner. Begge disse dufte er dog mere lette, og det fandt jeg ganske passende nu vi går foråret i møde. Der hører de tunge og kraftige dufte sig ikke rigtig til synes jeg.

Den ene har en sød duft af vanilje, men den anden har lidt flere forskellige toner i duften og dufter af blomster.

IMG_7961

Hermed et lille tip givet videre til dig, der gerne vil opgradere duftsamlingen. Jeg har som skrevet købt begge i Zara i Rosengårdcentret. Jeg skal faktisk også til centret her til aften. Det er dog under helt andre omstændigheder – der er nemlig et bloggerevent under opsejling i én af butikkerne derude. Dét glæder jeg mig til at fortælle mere om en af dagene! Hvis du er nysgerrig så kan du følge med på snappen (@JHARDIS) og Instagram, hvor jeg vil dele fra aftenen ♥

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] nu ikke fordi jeg skal spille hellig, for jeg sprøjter mig med parfume hver dag (som du kunne se her), smører mig ind i creme med parfume (og farvestoffer) og vasker tøj i pulver fra Ariel. Men i […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *