ENVII WANTIES

envii

/1 /2 /3 /4 /5 /6 /7 /8 /9 /10

Jeg har altid været rigtig glad for Envii. Jeg synes, at de laver nogle spændende og smukke kollektioner, og jeg har faktisk efterhånden en lille samling af tøj fra mærket. Det er især spændende de gange, hvor de har lavet samarbejder med interessante personer indenfor modeverdenen. Der har virkelig været hype omkring de styles, der udkommer i de specielle kollektioner, og Envii er selv gode til at afholde events og arrangementer, der skaber præcis den rette opmærksomhed til mærket.

Vi har før i tiden haft to butikker i Odense, men den i Rosengårdcentret er mig bekendt helt lukket. Der er til gengæld en butik inde i centrum. Den var jeg inde og besøge i dag. Vejret var bare så herligt, så da jeg havde overstået dagens vigtigste ting på min to-do liste (støvsugning, rengøring og skiftning af sengetøj ahh. Der er ikke noget bedre end at lægge sig til rette i rent sengetøj), så hoppede jeg altså på cyklen og bragte min weekend-popo ind til byen.

Gaderne var fulde af liv, og jeg kunne ikke andet end at nyde den dejlige sensommerstemning, der summede i Odense. I Envii butikken var der også mange mennesker, og det overraskede mig faktisk lidt, hvor rangerende aldersgruppen derinde var. Jeg var lidt af den overbevisning, at deres tøj ramte et segment i en bestemt aldersgruppe, men der tog jeg altså fejl. None the less, så hoppede jeg selv i et par af deres styles, og jeg endte faktisk med at hapse noget med hjem. Det er en ting på den overstående collage – kan du gætte hvilken?

Betjeningen i butikken var yderst kvalificeret, og hverken for pågående eller fuldstændig ignorerende. Hvilket jeg sætter stor pris på. Der er ikke noget værre end at stå derinde i prøverummet, med det mest utaknemmelige og ærlige lys i verden, der virkelig gør én opmærksom på alle de uheldige vinkler man kan have, alt imens der står en ivrig salgsassistent lige udenfor det flagrende gardin, der helt ærligt altid mangler lidt i den ene side, så man ufrivilligt flasher hud til alle, der går forbi  alt imens man prøver at masse sig ned i en lidt for stram kjole.

Men i butikken i Kongensgade stod de sødeste piger. Jeg fik kompetent og hvad der virkede som ærlig vejledning, og fik endda en kompliment af mine sko med på vejen. (Ja ja, det var sikkert bare et salgstrick, men jeg vælger at tro på at det var oprigtig ment!). Jeg ærgrer mig faktisk lidt over, at jeg ikke fik sagt til den søde pige, at hendes læbestift klædte hende vildt godt. Komplimenter skal jeg være bedre til både at tage imod og give!

Anyways, jeg har udvalgt et par stykker tøj fra deres hjemmeside som jeg snildt kunne hoppe i her til sensommer og efteråret. Handler du hos Envii og hvad synes du om mærket?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *