STARTEN PÅ EN GOD VANE

fjern din makeupJeg er så møghamrende doven om aftenen. Opvasken efter aftensmaden bliver kun til nøds taget (vores opvaskemaskiner hedder “Jeanette deluxe model 1989), og hundene må sende mig lange blikke inden vi går vores faste aftengåtur. Så det der med at få fjernet makeup – det er jeg virkelig dårlig til at få gjort.

Men der skal andre boller på suppen skal der. Jeg har læst klumme op og klumme ned, blogindlæg efter blogindlæg, at det er SÅ vigtig at få fjernet den makeup om aftenen. Medmindre man virkelig ikke kan lide sin hud. Helt ærligt, så går jeg ikke engang med særlig meget makeup her om sommeren. Jeg er blevet velsignet med en okay problemfri hud, så foundation og pudder er lagt på hylden her om sommeren. For at være helt, helt ærlig så sveder jeg det også bare af! Altså ikke nu her i denne lunke sommer vi har i øjeblikket, men normalt. Så kan det være godt det samme at lægge makeup når det alligevel bare bliver svedt af i zebrastriber.

Jeg lægger dog lidt livsnødvendigt mascara og retter mine bryn. Mine øjenvipper er på det nærmeste gennemsigtige, så bruger jeg ikke mascara forsvinder mine øjne bare ind i mit hoved. Hverken rart for mig eller folk omkring mig er jeg sikker på. Selvom jeg elsker følelsen af at kunne klø mig i øjnene uden at overveje, at denne ellers uskyldige handling kan resultere i lidt for autentiske smokey eyes, så ryger den pokkers mascara på.

Det er nu heller ikke så meget problemet med at få den på jeg bøvler med. Det er mere det med at tage det af igen. Altså uden det der smokey eyes uheld. Så nu har jeg beslutte mig for, at jeg de næste 21 dage HVER eneste aften skal fjerne mit makeup.

Se jeg øjnede straks en snu udvej her. Jeg lader da bare være med at tage makeup på. Men det går altså ikke. Så i 21 dage, (jeg har læst et sted at 21 dage er det magiske tal for hvor lang tid det tager at opbygge en god vane), SKAL jeg BÅDE tage makeup på, og jeg skal FJERNE den igen om aftenen. Suk. For mange er det en helt naturlig del af deres “gå-i-seng-rytme”, og nu håber jeg, at det kan blive en del af min. Udover at drikke et glas mælk og spise en ekstra ostemad en stang selleri.

Fortæl mig lige, at jeg ikke er den eneste med dette forhold til fjernelsen af makeup?
Er du god til at fjerne din makeup om aftenen eller skal du hoppe med de næste 21 dage og opbygge en god vane?

5 replies
 1. Zenia
  Zenia says:

  Jeg er virkelig også dårlig til at huske at fjerne min makeup, men ligesom dig, har jeg også næsten kun mascara på (ikke at det er en undskyldning for ikke at gøre det) .. Det sjove er bare at min mor fik mig igang med at rense mit ansigt i en TIDLIG alder (8 år tror jeg) og dengang gjorde jeg det altid! Og der havde jeg ikke makeup på, men nu, hvor jeg har, glemmer jeg at gøre det. Suuuk. Måske skulle jeg også hoppe med på den her udfordring 😉

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha ja det er typisk ikke? At når der rent faktisk ER en grund for at rense ansigtet, så glemmer man det!
   Jeg opdaterer hvert fald løbende de næste 21 dage, og kunne være dejligt at høre om du hopper med Zenia 🙂

   Reply
 2. Gittehof
  Gittehof says:

  Hvorfor er det lige jeg kan genkender mig selv totalt i det her. Både i din Jeanette’s tekst, men i særdeleshed også i Zenia’s. For jeg lærte også i en tidlig alder, at rense ansigt, på trods af at jeg ikke brugte makeup. Og nu er den der mascara bare total uoverkommelig at rense af om aftenen…
  Jeg hænger med på de 21 dage. Stod faktisk i går aftes og var lige ved at gå i seng uden at rense mascara af. Og så kom jeg til at tænke på dette blogindlæg 🙂 🙂

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ej hvor dejligt Gitte! 😀 Jeg kommer med en opdatering sidst på ugen, hvordan det er gået med min egen afrensning. Det er nemlig helt utroligt, hvor uoverkommeligt mascara kan være at rense af! Vi må rense videre.

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] gik der altså (lidt mere end) 21 dage siden jeg udgav dette indlæg omkring at opbygge en god […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *