HYLDEBLOMSTSAFT & DRINKSDISPENSER FRA KILNER

Hold nu magle det har været lækkert vejr i Odense i dag! Jeg var rigtig tidligt oppe for at løfte nogle tunge ting i træningscentret, og allerede kl. 6.30 i morges var det ret varmt. Især når man er lukket inde bag store vinduer, hvor solen står lige på fra morgenstunden af. Jeg besluttede derfor at bruge noget af dagen på en gåtur i byen og nyde at Odense virkelig er vågnet fra sin lidt triste forårsdvale. Og så var jeg på udkig efter en speciel ting. Nemlig en glaskrukke med tap. Perfekt til sommerens hyggelige aftener med sangria, iskaffe eller lign. Og selvfølgelig til hyldeblomstsaft!IMG_0970 IMG_0971{Er beholderen ikke fin ?}
IMG_0975
Så nu har jeg givet mig i kast med at lave hyldeblomstsaft. Vi har hyldeblomst i vores have, og i eftermiddags gik jeg på rov og nappede mange af blomsterne. Hvis du vil lave hyldeblomstsaft, så er det altså NU du skal få plukket blomsterne. Som en veninde sagde; “det er ligesom med avokadoer; når de langt om længe er modne, så skal de bruges med det samme!”

Glaskrukken med det smarte låg og tap kan du forresten finde i bl.a. Imerco. Under min tur på gågaden i dag så jeg den faktisk også i Panduro. Men i Imerco var den altså på tilbud 50kr billigere. Og det er altså værd at tage med! Nu glæder jeg mig bare til bl.a. at mine forældre kommer på besøg senere på måneden så den kan blive taget i brug.

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Fedt at du kunne bruge tippet Kristina! 🙂 Jeg har nemlig også ledt, så blev rigtig glad da jeg fandt dem både i Panduro og Imerco.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *