ALT DU SKAL BRUGE NU SOMMEREN ER HER

Jeg ved godt, at jeg flere gange har udtrykt min begejstring for sommerens ankommen. Men alså – den har dælme også været lang tid undervejs! Kalenderen sagde sommer for en måned siden! Men vejret – not so much. Det var lidt sølle. Især fordi Casper og jeg tog vores “sommerferie” tidligt på året med en tur til Tyrkiet. Lidt fordi det passede ind i planerne der, vi kunne komme afsted virkelig billigt, og lidt fordi så var vi hjemme til den danske sommer. Men den har da virkelig været fashionably late var?

Anyhoodles, så har jeg nu altså alligevel samlet nogle essentielle ting til nu sommeren er her.Sommeressentiels

solcreme til ansigt // solcreme til krop // termovandflaske // strandtaske // solbriller // sandaler // badehåndklæde // to kill a mockingbird // Emily Salomons Hverdagsglamour // rød neglelak // sommerhat // kasket // hårbånd // ganni chifonkjole  // kimono // biniki // den tyrkiske pung har jeg intet link til. Eller dvs. du kan finde dem på bl.a Etsy.

Men de er møgdyre ifht. hvad de rent faktisk tager for dem i Tyrkiet! Så hvis du selv skal afsted, eller kender nogle, der skal, så prøv at finde dem dernede. Jeg har købt én hver gang de to gange jeg har været afsted, og især den fra sidste tur er jeg glad for. Den er perfekt til en tur til poolen eller stranden; den har en god størrelse, der kan være kort, sedler og mønter i, og hvis den skulle få en ulykkelig skæbne og ende i vandet eller blive smurt ind i vådt sand, så har den ikke kostet alverden.


 Men her i sommervarmen er disse ting essentielle for mig. Bikini og noget let tøj, der kan smyges udenom, solcreme til både ansigt og krop; vigtigt!, en termoflaske, der kan holde vandet koldt, badehåndklæde, læsning her i form af To Kill a Mockingbird (den kan virkelig anbefales!) og Emily Salomons Hverdagsglamour, som jeg endnu har til gode at læse.

Så er jeg ret glad for store solhatte og kasketter, der kan give skygge til mine ret lysfølsomme øjne. Det er også derfor et par store solbriller er med på listen – disse er netop også gode imod solen rundt om øjnene som er sensitiv hud man skal være god til at passe på. En rød neglelak er et must for mig om sommeren! Generelt skejer jeg lidt mere ud her når solen kommer frem og de varme grader giver mig fornemmelser for sydens farverige og mønstrede univers. Og så skal der dælme noget farve på både neglene og tøjet!

Er jeg den eneste, der har det sådan? At man kan udfordre sin stil lidt mere her om sommeren? Det virker til, at sommeren arriverer med sydens sol ligeså meget som sydens varme farver, livlige mønstre og tilladelse til, at jeg selv deltager i dette virvar af sieaste, sangria og florletter kjoler.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *