VÆLG AT STARTE DIN UGE FANTASTISK – 5 GODE TIPS TIL EN GOD MANDAG MORGEN

IMG_9070

Mandag betyder en ny uge. En ny start. Weekenden er ovre og vi skal vente fem dage før det igen er fredag. Men det betyder jo ikke, at du ikke kan nyde de fem dage indtil da vel?

For mig er det blevet ret vigtigt aktiv at gøre en indsats for, at jeg har gode dage. Også selvom det er onsdag, og jeg bare gerne vil have weekend! Det er mig selv, der bestemmer, hvordan mit humør er. Det er mig selv, der vælger hvordan min uge skal starte. Så jeg vælger at prøve at starte den dejligt!IMG_9266

Derfor har jeg prøvet at finde frem til de 5 bedste ting, jeg kan gøre for at starte min uge godt. Måske du også kan drage nytte af dem?


FEM TIPS TIL EN GOD START PÅ UGEN

 • Start ugen godt ud aftenen inden med at gøre klar til mandagen. Pak evt. en lækker madpakke, gør kaffemaskinen klar, pak din taske og fint evt. et outfit frem. Kig din kalender igennem, og få et overblik over, hvad ugen venter. Så er det hele parat til mandag morgen, og du ved hvad der venter dig i ugens løb.
 • Fortsæt den gode start på ugen med at gå tidligt i seng aftenen før. Søndag aften er alligevel stille og rolig, så hvorfor ikke slutte den tidligt af, så mandag morgen ikke er så hård at stå op til. Den ekstra times søvn er guld værd næste morgen! Måske især, hvis weekenden har stået på byture eller søvnen bare har været knap.
 • Når du er gået i seng, så stil vækkeuret 20 min før du egentlig skal op for at kunne nå din rutine. Stå 20 minutter før op. Brug de ekstra 20 minutter på en slow morning. I stedet for at haste af sted har du 20 minutter ekstra. Måske til at læse nyhederne, diverse blogindlæg, lægge en ekstra fin makeup eller nyde en ekstra lækker kop kaffe. Jeg nyder selv at lave en god kop kaffe, og tage den med mig ud i haven når basserne skal luftes. Så kan jeg bruge tiden til at sidde og vågne stille og roligt.
 • Hvilket bringer mig til næste punkt. Lav netop en ekstra god kop kaffe og giv dig tid til at nyde den. Hvis ikke kaffe, så måske en sund og energifyldt juice? Eller en god omgang havregrød? Lidt ekstra lækkert til at starte ugen på. Og nyd det!
 • Tag hjemmefra i god tid. Intet er værre end at komme for sent ud ad døren til sine aftaler! Slet ikke mandag morgen. Hvis du arbejder hjemmefra så bestem dig for et tidspunkt, hvor du starter din ”arbejdstid”, og vær klar til dette tidspunkt præcis som skulle du møde på arbejde.

At sørge for en god mandag morgen betyder som regel, at du får en god uge. En vigtig ting ved dette, er forberedelse. Det gør hele din morgen lettere når alle ting ligger parate når du skal bruge dem. Og bare fordi det er mandag morgen, betyder det ikke, at den skal være “mandag-morgen”-agtig. Tænk på den følelse du har, når du vågner op en fredag parat til weekenden. Det kunne da være fedt, hvis bare lidt af den positive energi og start på dagen også gjaldt om mandagen, ikke?

Jeg håber at du får en fantastisk mandag morgen og en dejlig start på ugen.

 

8 replies
 1. Julie Monberg
  Julie Monberg says:

  Virkelig fint og godt indlæg, Jeanette. Meget brugbart! Hehe. En god mandag morgen er virkelig afgørende for en god dag og i sidste ende for en god uge (:

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ih det er jeg glad for, at du synes søde Julie! Tak! Og ja – synes nemlig at, en god mandag morgen kan betyde så meget for, hvordan man går til ugen!

   Reply
 2. Stine
  Stine says:

  Sikke et dejlig indlæg! Heldigvis starter min mandag aldrig så tidligt da vi først har timer fra klokken 10! Det betyder at jeg har masser af tid til at vågne op stille og roligt <3

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak søde Stine! Det er jeg da bare så glad for at du synes!
   Det er da bare så dejligt med masser tid mandag morgen! Så er det også bare om at nyde det 🙂

   Reply
 3. Rikke
  Rikke says:

  Dejligt indlæg.
  Vi satte vækkeuret for tidligt i dag. Dog ikke med vilje. kl 0530. Brr!! Godt vi var gået tidligt i seng. 🙂

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] rigtig skøn søndag aften, og en god start på ugen. Hvis I ikke har læst det, så kig da med på dette indlæg, hvor jeg deler mine gode råd til at få en fabelagtig start på ugen. Og helt ærligt; det gør […]

 2. […] “Få en god mandag morgen” – Et indlæg med gode råd og tips til, hvordan du får en god mandag morgen, og dermed en god start på ugen. […]

 3. […] gådesløsning. Opskriften på en god søndag aftens film. Rigtig god start på ugen i morgen. Læs gerne mit indlæg om, hvordan du får en god mandag morgen, og dermed en god start på ugen.  Der er gode tips du stadig lige kan nå for at starte ugen på god fod […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *