OUTFIT // TENNISPOLO-KJOLE

IMG_1162 IMG_1171 IMG_1198Kjole Y.A.S. // Sko Birkenstock // Cardigan Saint Tropez 


Hep ja. Et lidt sent indlæg fra min hånd. Eller hænder vel egentlig nærmere. Men den ene time har taget den anden denne weekend, og jeg har faktisk ikke siddet særlig meget foran computeren.
I går gik hele dagen med familiebesøg fra Sjælland. Det var simpelthen SÅ hygsomt, og ganske dejligt, at vi kunne vise Odense frem. Vi gik nemlig en tur op til byen, og så selvfølgelig H.C. Andersens hus, hvor min morfar og far med måbende øjne betragtede de smukt udførte detaljer i håndværket på huset, min mormor og mor beundrede alle de fine H.C. Andersen pyntegenstande og Casper og jeg grinte af japanske turister, der nok aldrig havde set brosten før. De tog billeder af ALT!

Vi gik forbi det fine museum, hvor der udenfor sad børn parat til at se teater. Så hyggeligt altså.
Vi nåede også forbi madmarkedet ved Flakhaven, hvor vi blev røvet ved højlys dag. Det føltes i hvert fald sådan da vi besluttede for at smage på engelske fudge. Vi købte 6 stykker og kom af med 102 kr! Jeg fik vist et mindre hjertetilfælde. Jeg elsker at købe kvalitet og lækker mad (og slik), men synes godt nok, at det lige var at trække den en anelse! Andre, der har besøgt markedet i Odense? (Og synes, at priserne  var lidt hampre?)

Efter den oplevelse måtte vi have noget at dulme nerverne på, og vi satte os på en café og fik lidt til ganen, hvorefter vi gik hjem til Skibhuskvarteret igen. Her stod den på grill ved åben ild, efterfulgt af snobrød med nougat! Åh mums!

Alt imens var jeg iført denne tennispolo-kjole. Ikke en skjorte. En kjole. Jeps. En tennispolo-skjorte. Den er fra mærket Y.A.S., der er en del af Bestseller koncernen. Og en rigtig god del må jeg sige. Jeg var så skide heldig at være til et af deres lagersalg for nogle måneder siden, hvor jeg bl.a. var endnu mere heldig at erhverve mig denne fine kjole. Det samme gjorde min specialemakker, så vi koordinerer så vi ikke ender med en tøjskandale haha. “Nej se de har samme kjole på! Gud hvor pinligt!”. Heldigvis har jeg nået en alder, hvor det ikke gør noget at veninder og jeg har det samme tøj. Før i tiden kunne det måske være en anelse irriterende, men nu ser jeg det mere som et tegn på, at vi har samme gode smag! Så længe vi ikke har det på samtidig altså. Det bliver sgu lidt for matchy mathcy.  Og den er bare så fin den hvide kjole, og det var meget af deres andet tøj også! Det kan klart anbefales.

Jeg vil lukke computeren igen og se den ret actionpræget eventyrfilm, der er kørende på TV2 lige nu. Noget med et skattekort, nogle bad guys, Paris, lidt misforstået kærlighedsforhold og noget gådesløsning. Opskriften på en god søndag aftens film. Rigtig god start på ugen i morgen. Læs gerne mit indlæg om, hvordan du får en god mandag morgen, og dermed en god start på ugen. 
Der er gode tips du stadig lige kan nå for at starte ugen på god fod 😉

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *