OOTD: NOGET OM BLÅ BLOMSTER, ODENSE OG EN NY GRILL

IMG_9806

God søndag!

Hvo’rn skær den derude? Har I nydt weekenden?

Det har jeg! Den startede fredag eftermiddag med en gåtur rundt i Odense sammen med en veninde. Vi nød hhv. en iskaffe og en frappé fra Coffee and Eat, der igen langt om længe har åbent!Det har været lukket i en længere periode pga. ejerskifte, men nu skulle den altså være god nok igen. Det er et af mine go-to kaffesteder i byen. Og jeg kan bidrage med en servicemeddelelse om stedet; du kan få din kaffe med præcis den slags mælk du vil. Soya-, ris-, laktosefri-, let-, skummet- eller sødmælk. Whatever floats your boat. Og det sgu i grunden ret dejligt.

Så ved jeg godt, at mange sikker er skideligeglade med, hvilken mælk kaffedamen anvender til jeres koffeinfix. Så er det heldigt, at det kan være absolut ligegyldigt, for så får I da bare en helt almindelig kop kaffe. Men er du lidt mere penible med, hvilken mælk, der skal fusioneres med dit sorte guld, så er det nu en meget kærkommen service right?

IMG_9818{ Solbriller Ebay // frakke Y.A.S. // cowboybukser Weekday // sweater H&M // taske Leowulff ligende her }
Vores føromtalte gåtur startede selvsagt oppe i gågaden, hvor den føromtalte kaffebar ligger. Fra gågaden osede vi ned til Munke Mose, der er et herligt sted at spendere sine gåture her i Odense. I øjeblikket er et hjørne af parken overrendt af disse smukke, blå blomster. Som hende her skrev på mit Instagramfoto fra tidligere i dag, så er de blå blomster Odenses pendant til Københavns kirsebærtræer. Men sørg ej, for kirsebærtræer har vi skam også i Odense, og mine kanaler fortæller mig, at de lige straks springer ud i Odense som de gør det i øjeblikket i KBH. Så bered jer på lyserøde billeder herinde lige straks! Vi vil da også være med på moden her Odense!

De blå blomster er nu et syn for sig selv, og har du endnu ikke været forbi så går du altså glip af noget.

Min weekend har ellers budt på træning sammen med Casper, og et grillindkøb sgu! Casper har længe talt om at erhverve sig en grill. Det må være en mandeting, for mine cravings efter en fast kulstation på matriklen har altså lade sig holde ret meget tilbage. Men i dag skete det altså, og manden kan nu igen kalde sig grillejer. (I kan se den på snappen sgu – bare tilføj mig; JHARDIS.)

Igen, fordi vi skam tidligere har gjort os meget i grillning. Da vi ejede kolonihave og dertilhørende hus ude i Bolbro, havde vi selvfølgelig en grill! Dengang var det en praktisk og hyggelig måde at bespise os selv på efter en lang dags havearbejde – eller, havekigning fra hængekøjen. Men først her til aften, da jeg smagte en grillet burger og dertilhørende asparges, huskede jeg, hvor godt sådan en grillet bøf i grunden smager.

Det gør altså noget ved maden at blive tilberedt over kul. Desværre kom vi først for sent i tanke om, at vi havde to bananer, whisky og farin liggende til en lækker dessert, og kulet var alt for koldt til at kunne grille søde sager på. ÆV! Så det godt, sådan en banan kan bruges til lidt lækre pandekager 😉

IMG_9819

Den næste uge byder også på hyggelig og rare ting. Bl.a. skal jeg ud at spise med to dejlige damer, jeg skal langt om længe holde fødselsdag OG så skal jeg besøge min familie i weekenden. Ikke nok med det, så er der altså også tidlig weekend for fredag ligger Store Bededag. Jeg gør mig ikke så meget i varme hvedeknopper for helligdagens skyld må jeg bekende. Men jeg gør mig ret meget i varmt brød med smeltet smør, og en ekstra fridag hah!

Kan I have en rigtig skøn søndag aften, og en god start på ugen. Hvis I ikke har læst det, så kig da med på dette indlæg, hvor jeg deler mine gode råd til at få en fabelagtig start på ugen. Og helt ærligt; det gør altså en stor forskel at vågne mandag morgen parat til at give ugen en omgang.

Ps. Jeg har fået en forespørgsel af en læser om et event, hvor I, mine (eller, “mine” og “mine”, I er jo nu nok jeres egen) læsere kunne få lov til at møde mig og måske nogle andre bloggere fra Odense. Er det noget nogle af jer kunne være interesseret I, at jeg stabler på benene, eller vil jeg ende med at sidde alene tilbage på en café og føle mig brændt af som ved en blinddate, der ikke dukker op til aftalen? Lad mig endelig vide! Måske jeg har alt for høje tanker om mig selv hah! 

FOLLOW ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT @JHARDIS

5 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  HVOR har du fundet kirsebærtræer sådan for real i Odense? I must know! Fandt… 5? Ved byggeriet lige ved Eventyrhaven, men de spillede bare ikke rigtigt til meget mere end et lille hyggesnap. Stadig lang vej til Bispebjerg, haha 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Haha det er insiderhemmeligheder! 😛

   Ej vist nok TO steder faktisk. Ny Kongevej, der ligger ved Rugårdsvej, og så H.L. Heibergsvej ved Hjallesevej 🙂 Men det varer vist nok en uge eller to endnu før de står i fuldt flor. Har jeg fået at vide fra trustworhty kilder 😉

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *