BOMBERJACKET OBSESSION // JAKKEN DU KOMMER TIL AT SE ALLE STEDER DETTE FORÅR

BOMBER JACKETS

{ //1 //2 //3 //4 //5 //6 }

Som overskriften så fint hentyder, så har jeg altså fået et crush på bomberjackets. Jakker, der oprindeligt var designet til piloter så de kunne holde varmen. Er der noget jeg elsker ved design, så er det det kredsløb objekter befinder sig i. Selvom objekter ofte er designet med ét udvalgt formål in mente, så ender det ofte med, at selvsamme objekter bliver anvendt på mangt andre måder.

Således skete det også med bomberjakken, der lige pludselig fandt sig siddende om unge kvinders skuldre imens de slentrende langs gaden, sportede den noget maskuline jakke.

Nu vil jeg sgu også slendre med en bomberjakke på mine skuldre! Jeg ser dem mere og mere i gadebilledet for tiden. En veninde, der lige har været en tur i KBH berettede den anden dag, at ALLE ganske enkelt slendrede med den ene eller anden form for bomberjakke over skuldrene. Og jeg vil sgu også være med!

Ikke kun fordi jeg åbenbart er en sucker for trends, men også fordi jeg synes jakkens design er kodylt sej! Og mit valg af ordet kodylt skulle gerne sætte et punktum for, HVOR sej jeg egentlig synes jakken er.

Derudover vil jeg vædde min højre arm på, at du kommer til at se denne jakke overalt i gadebilledet i den nærmeste fremtid. Også i Odense. Så hvorfor ikke være et skridt foran og finde en nu? Jeg har fundet de pæneste jeg kunne opstøve fra hhv. Asos og Zara. De har begge et bredt udvalg af bomberjakker i diverse udgaver, så der skulle være noget for enhver smag.

Kan I have en rigtig god mandag derude. Jeg fortsætter min med at skrive ansøgninger, der forhåbentlig sparker røv!

FOLLOW ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // SNAPCHAT @JHARDIS

3 replies
 1. Lisbeth
  Lisbeth says:

  Haha, jeg er allerede begyndt at se dem hele tiden, og jeg er 100% med dig. Jeg vil også være med! Så cool detalje til et ellers mere yndigt outfit. Jeg er fan 🙂

  – de har i øvrigt også en rigtigt fin model i Gina Tricot, der ligner den fra Zara ret meget. Har ikke lige fået tjekket prisen endnu, men den kunne bestemt også være et godt bud!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Reply
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Ja synes nemlig også, at det kunne givet noget mere maskulint til de feminine outfits.

   Ved du hvad – jeg tror, at jeg gik forbi et stativ i dag ved GT, med selvsamme jakker hængende. Det var i en shinyudgave, og til mindre end 300 bobs så vidt jeg husker.

   Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] at dele lidt medbloggerkærlighed ville jeg faktisk også dele lidt søsterkærlighed. Kan I huske dette indlæg, hvor jeg sukker over alskens bomberjakker? Det indlæg læste min kære lillesøster, og hun endte […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *